- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi
senior tag
Azért ezt nem mondtam, hogy toprongyos suttyó lenne. Mint ahogy az sem toprongyos suttyó, aki nem Ferrarit, hanem Suzukit vagy bármi mást vesz. Végülis nem minden milliárdos jár Rolls Royce-szal, és attól még azok nem suttyók.
Ezeknek a gépeknek megvan a maga piaca, vásárlóköre. Lehet hogy valakinek meglenne rá a pénze, de azt mondja, hogy ő ezért nem ad ki ennyit. Vagy inkább a moduláris felépítést preferálja, tehát jobban szereti maga összerakni a gépét.
Nem minősítem sem azt aki Mac-et vesz és azt sem, aki PC-t. Más ember más igény. Ennyi.
Én az egész hozzászólásommal csak azt a tévhitet szerettem volna eloszlatni, hogy a Mac drága a PC-hez képest. Ha hasonló kategóriájú PC-vel hasonlítod össze, akkor látható, hogy nagyjából 1 kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest