- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Annó én is ott ismertem meg az exemet, másfél évig volt velem aztán dobott.Szóval azért talán lehet ott találni olyan lányt akinek a beceneve nem vaskos teca
Másrészt amig az ember együtt van egy csajjal, akkor nem látja a hibáit, mégha mindenki mondja , hogy ez meg az van a csajjal.És a külső szemlélőnek sokszor igaza van, mert olyanokat is lát amit akkor az ember nem , mert elvakítja a rózsaszín köd -
Jégkokó
veterán
Ehhez annyit tudnék hozzáfűzni, hogy az én exbarátnőm se volt semmi.Állandó féltékenykedéseivel már az agyamra ment néha.Hetekig kellett magyarázkodnom, ha a utcán véletlenül ránéztem egy másik csajra, és a véletlen az tényleg az volt .Meg hogy soha nem hitte el, hogy szerettem,és ő is kicsit depresszáns tipus volt.Aztán másfél év után vége lett és kidobott mint egy buszjegyet, pedig elötte azt állította hogy mennyire szeret engem, meg hogy milyen jó vagyok neki.Aztán meg összejött egy pincsikutyával, aki kifogja neki a tóbol a kacsát, meg pitizik a kockacukorért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Filmvilág
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest