Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Nem volt célzás mert téged úgysem érdekel
Egyébként már nemsokára kész lesz, csak még finomítani kell rajta...
westlake: ne legyél gonosz, inkább gyűjtsél Barcelona-ra
[Szerkesztve]Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
ktg3
őstag
én is elkezdtem futtatni wcg-t remélem észrevettétek
majdnem nonstop megy -
Petya88
tag
Pedig bizony még nyomtatáskor is tapasztaltam, hogy a teleszemetelt memória tartalmat nyomtatta a windóz...
Én is tapasztalok lassulást, de az erősebb gépeken ez elenyésző.
Egyébként a SZTAKI mellett a WCG is fut. A WCG 100:10 arányban több erőforrást kap nálam. Azért említettem a SZTAKI-t, mert úgy gondolom, hogy illene nekik is segítenünk, ha másért nem, azért mert magyar kezdeményezés... -
róland
veterán
Ultra VNC-ről nem tudok nyilatkozni, de a többi esetben nehezen tudom elképzelni a gondokat. Én használtam úgy, hogy egyszerre futott az Azureus, a BOINC és a Spellforce nevű játék. Semmi gond nem volt vele.
Szintén nem tapasztaltam lassulást a gép indításakor.
Én inkább valami más problémára gyanakodnék.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
azbest
félisten
Rosetta csapatbe beszálltam nemrég, tetszett is hogy a gépecském milyen jól halad felfele az átlagok alapján.... csakhát... néhány kellemetlen mellékhatást kezdtem tapasztalni a Boinc kliens használata közben:
- Ultra Vnc videódriverével összeakadt, nem ment overlay mód a videólejátszáskor (kockás videók), kiirtottam drivert, mondom ok.. legyen.
- A gépem piszok lassan kezdett el bootolni... percekig bámultam hogy szedegeti össze magát a win boot után... egyik napról a másikra jött elő... cserélgettem drivereket.. azt hittem valami megsérülhetett... végül gyanús lett a dolog.. azt hiszem egy rendszerinfó progival akadt össze (Hard Disk Sentinel), legalábbis annak telepítése után volt a sokperces állás boot végén...
- Snooze magától visszakapcsolt átalában, valamelyik játékprogramot kiakasztotta ha nem pihentettem közben (felbontásváltás és néha néha frissülő kép.. alig tudtam kilépni belőle).
A másik, régi gépemre is feltettük, de aki most használni szokta is panaszkodott hogy fura dolgok történnek...
Az új gépemen nagyon idegesítő volt hogy belassított... legtöbb proginál nem volt gond... de amivel volt az nagyon kellemetlen...
Kár... pedig a legutolsó stabil verzió volt... majd ha tényelg észrevétlenül tud a háttérben dolgozni, negatív tünetek nélkül, akkor újra beszállok
szerk: nem service módban tettem fel, lehet az szerencsésebb... sima minden userrel elérhető módban ment...
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
spinhenge itt is jo lenne 1-2 tag 4-n vagyunk összesen és az első 100-ban tanyázunk
-
Thrawn
félisten
Hát tudod, én maradok a WCG-nél mert az sokkal emberközelibb projekt. A 12. dimenziónál fontosabbnak tartom, hogy megtaláljuk a különféle rákbetegségek, vagy az AIDS 'ellenszerét'.
Olvasgass: [link]
Ráférne egy kis update mondjuk, mert a Help Defeat Cancer projektet már befejeztük nem is olyan rég.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Petya88
tag
Van ott magyar project is. SZTAKI keresi a 12. dimenziót! Miért nem nekik segítetek?
-
westlake
félisten
csinaltam volna spinhenge-t is, csak eppen a kedvesek lustak voltak linuxos progit kesziteni.. windows alatt tok jol megy, linus alatt meg nem csinal semmit csatlakoztatas utan..
Play nice!
-
westlake
félisten
egy rosettas kollegank gepparkja.. jobban nyomja, mint en
Play nice!
-
cizoe
őstag
Lehet , hogy sok év után, de csatlakoztam ma újra. Anno egy 166os P MMX-szel, most egy 3200+os Bartonnal. De lesz még jobb is. Hajrá PH!
-
KrAt
veterán
Régebben én is csináltam, most majd nekiugrok normálisabb géppel újra
-
Thrawn
félisten
Jó kezdeményezés, hajrá PH!
Éppen ma csatlakozott fél év kihagyás után újra a WCG-hez egy régi motorosunk
Aki megunja a klikkelgetést jöhet számolgatni!Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Sidaries
őstag
Benne vagyok és benne is maradok. Hajrá PH!
I am the Visionaire, follow me if you dare...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest