- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elit_hun
őstag
válasz
zombikiller #26 üzenetére
nahát, látom regiztél, üdv a Ph!-n
-
elit_hun
őstag
Ja amúgy ma a GDf-es pólomba mentem suliba, mindenki egyből elkezdte kérdezni hogy mi az a Game Developers Foum
Ja és még az volt szívás hogy nem volt kajálda a közelbe, így a negrokon kellett élnem
-
elit_hun
őstag
válasz
VladimirR #17 üzenetére
nyugi kis technikusoscskám
Ugye egyikőnk sem akar bant
Mellesleg már őstagosztam is, szal nem csak ujoncozok
ja és nem is a témához szoltál hozzá, arról volt szó hogy miért kell fikázni az emberek helyesírását, amikor nem is ''gyári'' magyarok.
mod: tuskó vagy
[Szerkesztve] -
elit_hun
őstag
újonckám (imádok így nevezni embereket, holot tudom ez szemétség
)
Én mint tudhatod, nem magyar származású vagyok, és így ez a bonyolult magyar nyelv nekem kicsit izés, amit te elsalyátítottál 3-4 évesen, és ami neked automatikus, az nekem nem...
tökökm tele van a kis okoskodókkal, látom neked nincs blogot, gyerünk csinálj jobbat, ahol minden a helyesírás szabályai szerint van... -
elit_hun
őstag
Pl VLC media playerer
De nekem a winfos media player 11-el is müxik
bocs ha van 1-2 nem túl jó mindőségű kép, de a kamera és a telefon kicsit beőrült attól hogy kivilágított szinpad+sötét terem
Ennyi erővel az E3 és a GC is felesleges baromság
Kantorpe: Ja sztem is szemétség! PL amikor mentünk tavaly Spanyolóba fizetni kellett a repülőjegyért, sőt, még a szállodáért is, F-E-L-H-Á-B-O-R-Í-T-Ó
Keldor papa: Azért több volt mint 3-5 perc Crysis, pályszerkesztővel eggyütt vagy 20-30 perc. -
elit_hun
őstag
thx neked is
Én 4K-ért mentem (GS-es kedvezmény) de sztem megért volna 6-ot
Felnőteknek 10K-ba kerül ugyebár, szerintem ha valakinek van rá feleslges 10K-ja akkor simán megériDe mondjuk embertől függ, akit érdekelnek az ilyen dolgok azoknak megéri, akiket meg nem érdekel anynira inkább mejnenek el a vidámparkba
[Szerkesztve] -
elit_hun
őstag
Remélem nem lett olyan rossz, elvileg 10 ezer karakteres írást szabad csak csinálni, az meg 10 300 lett, majd csinálok egy olyan ahol bővebben kivesézem a kedvenc 2-3 előadást
Helyesírás elelnőrzésként a Word-öt használtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest