Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Maryseven
üzenetére
Ez a ''vele született bűn'' milyen gagyi duma már... mitől lenne egy újszülött bűnös?
Szerintem ez a látásmód nem igazán korszerű, nagyjából a sötét középkor szintjén ragadt meg. Hogyhogy nem végzed máglyán?
Az már csak apró megjegyzés, hogy már többen is írtuk: Magyarországon nem döntenek úgy az emberek, hogy felajánlanak. Magyarországon úgy lehet dönteni, hogy nem ajánlanak fel. Meg az is, hogy ha az igekötő az ige előtt áll, akkor nincs szóköz. -
válasz
Maryseven
üzenetére
''Véleményem szerint nincs értelme a szervek ''adogatásának'' sem''
Ezt szerintem vitasd meg olyasvalakivel, aki szervatultetesnek koszonheti az eletet.
Egyebkent azt hogy sikerult kiszamolni, hogy a szervek atultetesre valo felajanlasa nem resze annak, hogy valaki hogyan el? -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Maryseven
üzenetére
Véleményem szerint nincs értelme a szervek ''adogatásának'' sem, és annak sincs lényeges értelme, hogy az ember maga ''törjön pálcát'' a saját ''élete felett''...
Nincs értelme? Nincs értelme a szervek ''adogatásának''?! Olyan jó olvasni, h jössz itt a Bibliával, vallásos szöveggel, meg minden - csak tudod, ha egyszer kerül rokonod/ismerősöd/Te olyan helyzetbe, h élete/egészsége múlik egy szervadományon (amit, félreértés ne essék! nem kívánom!), akkor talán elgondolkozol, h mégsem olyan hülyeség a szervadományozás...
kit érdekel, h h ítélnek meg a túlvilágon (ami szvsz nincs, hisz úgyis lélekvándorlunk), ha ezzel 1-2-sok embernek vissza adhatom az életet, az egészséget! Még ha nem is tudok róla (mert megmurdáltam), akkor is jó érzés, a tudat, h nemhiába éltem. -
DArchAngel
tag
válasz
Maryseven
üzenetére
Te, gondolom, az egyház álláspontját képviseled ebben az ügyben. Kár, hogy ennek az álláspontnak ''legmodernebb'' része legalább ezer éves. Kicsit eljárt felette az idő. A középkorban még elhitték az emberek, hogy a szívben lakoznak ez érzelmek. Szervátültetés sem volt. Sőt, az akkori ''orvostudományt'' ismerve, inkább csendben meghalt a delikvens, minthogy valami kuruzsló benne turkáljon.
Az is érdekes, hogy arra az emberre, aki ráveti magát egy gránátra, hogy megmentse hittársait, az egyház azt mondja: hős. Pedig gyakorlatilag öngyilkos.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9XL 256GB gyári független 2027.08.22. Alza jótállás
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem te egy kicsit komolyan veszed a Bibliát. Egy a lényeg, nagyjából a 10 parancsolat és kész. A többi az tanmese csak.