Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
Húúú, ha meghallom az erstét már szétszexuál az ideg.
Egy évvel ezelőtt amikor először fizettem be készpénzt egy erste számlára a (flegma) ügyintéző a személyimet nézve elírta a keresztnevem. 12x adtam fel az albérleti díjat idáig Pest megye és Bp. különböző erste fiókjaiban, és minden egyes alkalommal meg kell küzdenem az ügyintézővel. Ebből kb. 6x úgy írták el a nevem, hogy közben a flekóm a kezükben volt. ...ja és mindegyik hozzáteszi, hogy ''most javítottam, ezentúl rendben lesz''.
A megjegyzés rovatról ne is beszéljünk.
Az egyik gyökér egyszer beírta kompletten az állandó lakhelyem. Egy nagyon idős házaspártól bérlem a lakást, szerintetek mit gondolhatnak rólam? Egyszer ilyen név egyszer olyan, ilyen megjegyzés egyszer olyan. Nem képesek a ''bankban'' kétszer ugyan úgy kitölteni azt a kibe..szott pénztárbizonylatot. ...és ez az emberi tényező. A sok dilettáns.
A héten fel kell adnom a lóvét, de már borsódzik a hátam tőle.
MOD: ''legkozelebb legfeljebb rabolni megyek be (bar lehet mar azt is celszerubb neten).''''...célszerűbb'' Bazz! Ez jó volt!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest