Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
Húúú, ha meghallom az erstét már szétszexuál az ideg.
Egy évvel ezelőtt amikor először fizettem be készpénzt egy erste számlára a (flegma) ügyintéző a személyimet nézve elírta a keresztnevem. 12x adtam fel az albérleti díjat idáig Pest megye és Bp. különböző erste fiókjaiban, és minden egyes alkalommal meg kell küzdenem az ügyintézővel. Ebből kb. 6x úgy írták el a nevem, hogy közben a flekóm a kezükben volt. ...ja és mindegyik hozzáteszi, hogy ''most javítottam, ezentúl rendben lesz''.
A megjegyzés rovatról ne is beszéljünk.
Az egyik gyökér egyszer beírta kompletten az állandó lakhelyem. Egy nagyon idős házaspártól bérlem a lakást, szerintetek mit gondolhatnak rólam? Egyszer ilyen név egyszer olyan, ilyen megjegyzés egyszer olyan. Nem képesek a ''bankban'' kétszer ugyan úgy kitölteni azt a kibe..szott pénztárbizonylatot. ...és ez az emberi tényező. A sok dilettáns.
A héten fel kell adnom a lóvét, de már borsódzik a hátam tőle.
MOD: ''legkozelebb legfeljebb rabolni megyek be (bar lehet mar azt is celszerubb neten).''
''...célszerűbb'' Bazz! Ez jó volt! 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

''...célszerűbb'' Bazz! Ez jó volt!