- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozoo01
tag
Vizsgaidőszakban én is nehezebben alszok el a szokottnál, és sokat töprengtem rajta hogyan tudnék kellően ellazulni. Nekem az alábbiak váltak be a legjobban:
Az adott időszakom legkedvesebb hobbijára gondoltam, és abba szituációba képzeltem magam, ami a legkellemesebb volt. Ha éppen sokat jártam le haverokkal darts-ozni akkor azt idéztem fel, mikor a 2. nyíl is a tripla 20-ba repül, vagy mostanában pókerozgatok és a legjobb partikba élem magam ''vissza'', vagy starcrafttal kapcsolok ki teljesen és egy-egy szebb megmozdulásra gondolok. A lényeg az, hogy a problémáidat el kell felejteni. Pl ha a másnapi vizsga tételein gondolkozok akkor szokott az lenni, hogy órákat forgolódok. Ez volt a legnehezebb, amíg megtanultam elvonatkoztatni a másnapi stressztől. Persze reggel már mehet a para, de elalvásnál többet árt, mint használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMeIR kam gar
- 5db os játék csomag
- M2 Macbook pro 14' 512 16gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest