Új hozzászólás Aktív témák

• Lacpac
    őstag

A félreértések elkerülése végett a családban legalább 1 embernek bejelentett munkahellyel kell rendelkeznie.

Na ez azért kicsit erős!
    Az én szüleim alkoholisták, az egyikük már meghalt. Egyáltalán nem az foglalkoztatta őket, hogy dolgozzanak. 16 évesen, mikor tanulnom kellet volna, rákényszerültem a /kemény/ fizikai munkára. Persze ezeket az éveket már felnőtt fejel kellet behoznom. Ha akkor nem lett volna az a kis segély, akkor most valószinű nem itt tartanék. Hozzáteszem, volt olyan időszak, hogy nem volt pénzem elmenni dolgozni. Tudom, ez elég hihetetlenül hangzik, de mikor annyira nincs pénzed, hogy ételt vegyél, akkor nem hiszem hogy ki tudod fizetni a bérletet, amivel bejárhatsz dolgozni. Vagy ha igen, akkor nem eszel. Ez egy ördögi kör, és nagyon nehéz kitörni.
    Én egy gyerekkori barátomnak köszönhetem, hogy volt hozzá erőm.
    Na, most akkor ezzel a rendelkezéssel megpecsételted volna a sorsom. Néha nagyon jól jött mikor, kaptam. 3 hónapig járt összesen.
    Pedig nem lett belőllem rossz ember, szerintem. 2 gyermekem van, nem vagyunk rákényszerülve, hogy a feleségem elmenjen dolgozni, igaz így jobban be kell osztani, de legalább a gyerekek ismernek minket, és nem ''bébiszitter'' vigyáz rájuk.
    Úgyhogy azért nem minden fekete és fehér. Egy ilyen rendelkezéssel meg lehet pecsételni egy fiatal sorsát.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés