- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: MyHeritage DNS teszt: most csak 33 euró
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
campo46
újonc
Sziasztok! Bár tudom nem témába vágó a dolog, de keresnék cb.rádiót elérhető áron,lehetőleg Presidentet vagy Stalkert a lényeg, hogy USB sávot tudja. Rossz üzemképtelen is érdekel !!
Előre is köszi, elérhető vagyok, emailban, vagy a 30/5705012 telcsin. -
Joci??
senior tag
hmm... látom érdekes a téme több mint 1000-ren nézték már meg
u.i: sajnos a kártya meghalt és nem a Vmod miatt hanem leszakadt az egyik memo amikor leakartam róla szedni a ráragasztott hűtést! gyászoljuk eggyütt! -
Joci??
senior tag
Úgy érzem a végéhez értem a Vmoddolásnak! vagyis a memo Vmod is megvan és a teszteredmények is megszűlettek!
itt állok:
GPU:450@790Mhz Fesz: 1.33V@~1.88V Hőmérséklete: alapon. 47C terhelve. 66C
MEMO: (effektív) 700@875 Fesz:1.79V@2.14V
kép eredmény: [link]
a memoról hamarosan írok megint egy cikket!
[Szerkesztve] -
Joci??
senior tag
válasz
Motion_Blur #9 üzenetére
köszönöm! igyekeztem! és jó segítőim is voltak!
-
Joci??
senior tag
szia! még nincs kész teljesen de már 770Mhz járok közel 1.8V-on! még nem tok semmi konkrétat irni mert holnap készül el a memo volt emelése ami nagyon sokat fog számítani! (elméletileg)
irok ahogy készvan amúgy a nevemen megtalálod a konfigomat! minden alapon van tesztelésen csak a videjókari van x@rrá húzva!
-
Motion_Blur
félisten
Korrekt, rizsától mentes útmutató, grat!
-
Hequila
őstag
Két apró észrevételem lenne:
1. Amivel mindezt elkövetted, az nem forrasztópisztoly, hanem forrasztópáka. A forrasztópisztolyt általában villanszerelők használják, és teljesítményük 50W-tól kezdődik.
pl:
2. Amivel forrasztottál, az nem cin. Hívják így is (ismét főleg villanyszerelő berkekben), de a hivatalos neve forrasztóón. Ón - ólom - folyatószer (gyanta) ''keverékéből'' áll össze (illetve mostmár az olmot a ROHS miatt valami más anyaggal pótolják, melynek következtében 30-40°C-kal megnő az olvadáspontja). -
Joci??
senior tag
Sajnálom hogy ha nem teccik, ez van!
Ez alapján tuti nem kezdenem el miért mi kéne neked ahoz hogy neki tudjál állni egy ilyen modoláshoz? 100oldalas könyv? hmm... szerintem eléggé szájbarágosan leírtam, elmagyaráztam mit hogy kell tenni! DDR2-73-hoz ha találsz ilyen modot kérlek linkeld be nekem ide! -
Csapi007
veterán
Hello
Hát nem lett vmi jó írás.
Ez alapján tuti nem kezdenem el, és amit itt leítál az bárhol megtalálható a neten. Az egyeteln hasznos dolgo a kép, amit bátki megtalálhat akárhol. -
Emosz
tag
Hogy mikre nem vetemedtek egy kis plusz mhzért
Amúgy nem rossz megoldás,kézügyesség sem árt és jó tudnia a gyakorlott forrasztóknak is,hogy az ólommentes ón jóval ridegebb,úgyhogy ne sajnáljátok a forraszfelülettől a hővezető anyagot(szvsz a zselés a legjobb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Forrasztásos Vmod csak GPU-ra! Tipus: Eagle 7300GT DDR2 256MB IC Tipus: RT9232PS8C317...
- Szuper áron dobozos új DELL XPS 15 9530 /i7-13620H/16 GB Ram/1TB SSD/IPS/INTEL ARC 370/Gari/
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- AsRock Z170 Extreme3 + Intel 7700T ES + 2 x 8 GB DDR4 3200 Mhz RAM + ház + táp + HDD?
- iPhone 12 Pro független
- Samsung SyncMaster EX1920W Monitor 75Hz + HDMI - VGA kábel átalakító + doboz
- Lenovo P5 és Dell 5860 alig használt, legújabb generációs Xeon-W munkaállomások
- HP Z6 G4 1 CPU-s CAD/Render munkaállomás - 16GB-192GB RAM - Xeon Gold CPU
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest