- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
3psilon
aktív tag
Kétnapos up: keress natív windowsos futtatót. 100%, hogy van.
-
3psilon
aktív tag
Ne feledjük, doom-hoz, duke3d-hez, hertic (hexen?) hez készültek natív verziók is. Legalábbis linuxra láttam
Nézzetek körül a happypenguin.org-on, keressetek rá, hátha ugyanaz windowsra is van. (bocs, sietek aludni -
3psilon
aktív tag
Nem próbáltam ki sok játékot... nem vagyok nagy játékos. A Duke Nukem első és második epizódját toltam végig. Ez egy '92-es játék, és teljesen jól megy.
A másik, amit ki akartam próbálni, az a Syndicate volt. Ezzel meg eleget szenvedtem, de sajnos nem ment. Lassú volt, az egér villogott, ahogy az oldalon is megírták.
Szóval sajnos az a baj, hogy nem lehet általánosságokban beszélni. Van játék, ami régi, és megy, van, ami új és megy, van ami nem megy. Ráadásul a dolog attól is függ, milyen géped van. Tipikus YMMV... -
3psilon
aktív tag
Áh, ennek nem lenne értelme, annyi játék van. De a prog oldalán van ilyen játékadatbázis. Belinkelem.
Sajnos igaz, amúgy tényleg nem nagyon fejlesztik a progit... kár, de ez van. Tény, hogy az újabb játékokhoz annyira nem jó, de lehet rajta 2D-s mászkálósakkal játszani meg jókat kalandozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest