- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
3psilon
aktív tag
Kétnapos up: keress natív windowsos futtatót. 100%, hogy van.
-
3psilon
aktív tag
Ne feledjük, doom-hoz, duke3d-hez, hertic (hexen?) hez készültek natív verziók is. Legalábbis linuxra láttam
Nézzetek körül a happypenguin.org-on, keressetek rá, hátha ugyanaz windowsra is van. (bocs, sietek aludni -
3psilon
aktív tag
Nem próbáltam ki sok játékot... nem vagyok nagy játékos. A Duke Nukem első és második epizódját toltam végig. Ez egy '92-es játék, és teljesen jól megy.
A másik, amit ki akartam próbálni, az a Syndicate volt. Ezzel meg eleget szenvedtem, de sajnos nem ment. Lassú volt, az egér villogott, ahogy az oldalon is megírták.
Szóval sajnos az a baj, hogy nem lehet általánosságokban beszélni. Van játék, ami régi, és megy, van, ami új és megy, van ami nem megy. Ráadásul a dolog attól is függ, milyen géped van. Tipikus YMMV... -
3psilon
aktív tag
Áh, ennek nem lenne értelme, annyi játék van. De a prog oldalán van ilyen játékadatbázis. Belinkelem.
Sajnos igaz, amúgy tényleg nem nagyon fejlesztik a progit... kár, de ez van. Tény, hogy az újabb játékokhoz annyira nem jó, de lehet rajta 2D-s mászkálósakkal játszani meg jókat kalandozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- EAFC 25
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest