Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zull
senior tag
Gondolom cshu-t azert olvasol
Csodalkoztam is hogy ezt: [link] nem is linkelted be, sztem ezt meg rakd bele, mert meg jo is benne a viszonyitasi alap. Es gondlom azert olvastad ezt a cikket, es ittse dicserik agyon... Maradnak a jolbevalt dolgok mint a DB meg az MX518 
MOD: Neked MX518-ad van nem?
[Szerkesztve] -
@rglaaf
veterán
hello előszőr is a cikk irójának annyit hogy ebből az irásból lesüt hogy innen onna szedted össze a sok ''pro'' gamer véleményét, vagy csak forum véleményeket mazsoláztál ki,a másik nem tudom mennyi ideje van neked ez az egér és hogy milyen játékot játszol vele de nem irtál semmi saját véleményt,csak hogy zörög a súly ehhh ez árki megtudja állapitani ha bemegy 1 számtech boltba vagy ahol éppen lehet kapni. A másik a cikked elején lévő kép az nem a 1010 egér hanem ez [link]
az egér kicsit komolyabb változata
Nos ha már a cikk irója nem tettem meg akkor elmondanám röpke félnapos tapasztalatomat az egérrel kapcsolatba: és kb 2 éve játszom ut2004-et volt már mindenfajta egérhez szerencsém mx510 mx518 G5 Razer Copperhead most perpill G5-el tolom kb 2 hete vett egy ismerősöm egy fatal1ty 1010 egeret mondtam neki adja már kölcsön az egeret kiprobálnám a nagy ''mYth'' egerét szerencsére ideadta nos egér hazavisz dirvert cd feltolom kicsit elhuztam a szám a Razer és a Logitech setpoint után kissé póriasnak tünt az egész,sebaj gyorsan beálligattam a szokásos gombokra mindent(simán vette még a játék spec gombajit is ) súlyt betoltam ,játék indit pármapot letoltam közbe kisseb nagyobb álligatások és a vélemény? G5 ill CH után? nos az egér kicsit bizonytalan, a hirtelen nagy rántásokat nem igazán tolerálja viszont ami meglepő volt hogy nagyon gyorsan sikerül a formájához hozzá szokni és az plus jobb egérgomb is jol kézre esett és ami a legfontosabb 2-3 map után a pontlövő fegyverek iszonyat pontosan találtak célt pl ut2k4-nben van egy fegyo lg(lighting-gun kb a sniperre hajaz és zoom nélkül 60-65°% volt a találati pontosság, szoval ez a 1010 egér nem egy csucs kat. de a fentebb linkelt egeret azért már nem irnám le ennyire, de sztem egy probát mindenképpen az is meg fog érni üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Outlaws + Handful of Missions: Remaster teszt
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest