- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
-
flash-
veterán
Thrawn:te is dolgoztál ezen a projecten?
-
Thrawn
félisten
-
Nunder
őstag
Mivel nem vagyok otthon a témában ezért a kérdés lehet hogy furcsán fog hangzani. A szövetmintákat írtad hogy egy óra alatt szkennelik be fáradtságos munkával. Ezt elvégzik a laborokban, utána a szkennelt mintákat kiküldik a felhasználóknak akik csatlakoztak a programhoz? És a kiküldött mintán futtatják le az elemző-algoritmust? Tudom hogy kicsit bugyuta kérdés, de én nagyon örülök az ilyen projekteknek, valami hasznos is történik a mai világban a számítástechnika bevonásával.
-
tomazin
veterán
Nah végre megirtad a cikket

Jó lett legalább megtudtam,h mit is számolok.
Renwick:Mivel a wcg egy összefoglaló cucc,és mivel sok projectet foglal magába,igy érdemes ''joinolni'' hozzájuk,hiszen az átl. ember minden projectjüket számolja,meg elég ha belövi a wcg-t az ember és máris (mostmárcsak) 3 dolgot számol.(mert ugye a Help Cure Muscular Dystrophy csak UDs
).
Tehát sztem reklámozási célja is volt amellett,amit ngabor mondott(a kliens miatt).
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
Van igazság abban amit mondasz, de talán az idő elteltével a módszer olcsóbb és egyszerűbb lesz. Ez nem egy rövidtávú 'befektetés', mint ahogy az összes ehhez hasonló projekt sem az. Én személy szerint inkább ilyen célokra áldozom be a gépem számolási teljesítményét, mint hogy rádióhullámokat elemezve idegenek után kutassak.

-
dabadab
titán
Azt ne felejtsd el, hogy a szegenyek azt kapjak, amit a gazdagok x. eve. Vagyis minel jobb modszerek vannak most a gazdagok szamara, annal jobban jarnak a jovo szegenyei.
Egyebkent meg magukat a gyogyszerek filleres tetel eloallitani, es van is par orszag, ami magasrol tesz a gyogyszergyartok szabadalmaira, es sajat maga gyartja a szereket.
Mindezeken tul nem latom, hogy mennyivel lenne egy ember elete kevesbe ertekes attol, hogy sok penze van. -
ollie
MODERÁTOR
-
Thrawn
félisten
Ez a projekt nem elsősorban a rák elleni gyógyszerek kifejlesztésére irányult, hanem arra hogy a betegséget minél előbb fel lehessen ismerni. Így nagyobb esély van a gyógyulásra, ha előbb elkezdhetik a kezelést.
Itt a gazdag emberek orvosok és kutatók, akik folyamatosan beszámoltak/beszámolnak az elért eredményekről. Ők inkább az orvosi Nobel-díjra hajthatnak, nem a pénzre. De ha még úgy is van ahogy gondolod, előbb-utóbb az összes gazdag ember meggyógyul, és nem lesz kinek eladni a gyógyszert. Na akkor jönnek majd a szegények.
-
ollie
MODERÁTOR
Egyedüli baj ezekkel a projectekkel, hogy segítségükkel a gazdag emberek lesznek még gazdagabbak, hiszen ők fogják felhasználni az elért eredményeket. Valszeg a kifejlesztett gyógyszerek is nagyon drágák lesznek, és az is csak a gazdagok életkörülményeit fogja javítani.
-
Thrawn
félisten
-
3psilon
aktív tag
CSATLAKOZTAM!! Drága Suse linuxomra felpakoltam, a PH! team keretében megy a génszámolgatás

-
Renwick
őstag
-
Thrawn
félisten
-
Renwick
őstag
-
ngabor2
nagyúr
lehet, hogy teljesen rossz oldalról közelítem meg... de az egyik oka a kliens is lehet. meglehetősen sok népszerű grid-projekt BOINC-alapon megy. az ud kiadott egy programot, ami csak winen megy. igaz, hogy a boinc-hoz is kellenek platform-függő részek, ha jól tudom, de akkor is meglehetősen elterjedt és támogatott (keret)program. meglehetősen sokan számolnak win alól, de ezesetben elég nagy valószínűséggel merem mondani, hogy a linux alól számolók aránya magasabb, mint az összes oprendszer között. nomeg aki boinc-kal számol valamit, az nem fog egykönnyen átállni egy olyna progira, ami csak 1 procit bír kihasználni.
-
Thrawn
félisten
-
Renwick
őstag
És mi a helyzet a United Devices rákkutatási programjával? Miért álltak le ezek a projektek szinte egyszerre?
üdv
R.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).