Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Huma

addikt

válasz Forest_roby #60 üzenetére

A Dragon Ball azért volt nézett mert más anime nem ment akkoriban a tv-ben. Felkeltette a figyelmet mert különbözött a hagyományos rajzfilmektől. Az hogy kiadtak belőle több száz részt nem garancia a minőségre. A szappanoperák is hosszúak és nem a jó minőségükről híresek. ;]
    Személy szerint én a Dragon Ball-t kb addig élveztem amíg Shon Gokunak majomfarka volt. De már akkor is voltak olyan részek amik nem tetszettek. Főleg a későbbiek folyamán volt sok olyan rész amit egyértelműen azért csináltak, hogy legyen valami. Gondolok itt pl a kb. 10 részig tartó párviadalokra. Ahogy ment a sorozat egyre jobban elszálltak a karakterek, egyre erősebbek lettek. Irreális volt. Nekem már nagyon nem tetszett. A sok résznek ez lett az eredménye. Mindíg jött egy új, erősebb ellenfél és a főhősök mindíg hozzáfejlődtek. Túl sok bőrt húztak le róla és nem jöttek rá mikor kellett volna abba hagyni. Ez persze privát vélemény.

Amúgy a Pokemon összes részét láttam (asszem) de mint mondtam az egyetlen előnye a Rakéta csapaton való röhögcsélés volt.
    Semmi mély tartalom. Ok, jó gyerekeknek (vagy az említett röhögés felnőtteknek). És itt jön a baj. A sok kacatot amit a játékhoz kiadtak mind megakarják vetetni maguknak. Nagyon úgy tűnik mintha az egész Pokemon egy nagy üzleti fogás lenne. Az anime egész felépítése.

Amúgy tényleg xar, hogy a vizsgaidőszakot belenyomják a karácsonyba. Normálisabb országokban ezt későbbre halasztják. Boldog stresszes ünnepeket. :DDD

zsiga667: (csak azt írtam burkoltan, hogy nyugaton hasonló arányban készülnek felnőtteknek a rajzfilmek mint az animék Japánban)

Nos, az amerikai animációs filmek nagyjából ugyanolyan arányban készülnek felnőtteknek mint a japán társaik...

Hehheh... Burkoltan? :D ;]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák