Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokat dolgozik, de pénzt nem kap. Mi az?

Az egy olyan polgár, aki legálisan várja a zôdkártyáját (Mi eredetileg tanulóként jöttünk ki, 3 év múlva a férjemet alkalmazták, majd ô megkapta a zk-t, aztán 5 év múlva --nemrég-- az állampolgárságot is, de a család többi tagjának még mindig várni kell..... e téren itt is nagy a bürokrácia.)
De amúgy lehet, hogy én is lehetnék menü csillag....
-
guga
Közösségépítő
Üdv! Biczere a gyerekkorom volt, én 17 éves koromban elszöktem otthonról Budapestre és azóta itt élek

De semmi akadálya a találkának, nyáron megyek haza Gyulára és onnan kerékpárral Bcsabára a haveromhoz, aki Jaminában postás (Szferle Attila, csiga).
A Veszely csárda mellett fogok eltekerni és beugrok a fényesi szőlőkbe is a Marik családhoz, Punyi osztálytársam volt.
No meg Öcsémmel oda járunk néha horgászni a Veszely csárda mögötti tóhoz, ami a Doboz felé vezető úton van jobbra.
A fiammal meg mindenképpen kimegyek a Mókus csárdához megnézni a kastélyt, mármint, ami maradt belőle. Gyerekkoromban még simán bejárható volt, kerítés még sehol és a pincében a betonkádakban káposztát savanyítottak.
Meg Gerlára is el kell mennem egy haveromhoz
Atya ég mennyi program egy hétre, lehet le sem megyek 
-
Jó írás. De mindegyik írásodban van ''húzóerő''.
Hmhm. Esetleg összefuthatnánk mint egy tájban lakó emberek.
Fényesen vagyok. -
-
-
-
-
hm
aktív tag
Elolvastam. Elgondolkodtam. Egyelőre nem jutok szóhoz.
-
Szia guga! Remélem, hogy jól vagy! ;-)
Ami az álmodat illeti, szerintem az írásod végén elég jól kifejtetted a lényegét.
Ami ott a tanyán történt (veled), az az elutasítás, és a cigányok által reprezentált kisemmizés, kiszolgáltatottság, s az ettôl való félelem kísért néha az álmaidban.
Ezeket ''figyelmeztetésekként'' is fölfoghatja az ember, ha elég eszes,
hogy semmiképp ne ismételje meg a történelmet.
És jól rátapintottál a lényegre is: a megbocsájtás kulcsfontosságú a ''gyógyuláshoz'' és a felejtéshez. Még akkor is jó megbocsájtani ( elengedni) az ôsök bûneit, ha azok soha nem kértek bocsánatot tôlünk.
Ne hagyd abba az írást.
Isten áldjon! -- Hívd segítségül ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

..a maga kárán ;)