Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgabor
aktív tag
Szia Dottore!
Köszönöm, hogy ígéretedet megtartva végigcsináltad a tesztet!
Hasonló dolgokat olvastam, mint amit én is tapasztaltam. A winamp sok esetben nem teszi külön hallhatóvá a hangokat, hanem összemossa, ami nem zavart, míg nem hallottam a részleteket foobarral. Ennek ellenére a foobar néha tényleg kicsit túl tökéletes és száraz, míg a winamp melegebb hangzású.
Dolgoztam rádióstúdióban hangtechnikusként és részt vettem néhányszor diszkó/koncert hangosításban, így a pszichológiával személy szerint még mindig nem értek egyet. A kinézet maximálisan nem érdekel. (és fórumokat sem olvastam)
A foobar beállításaival kb 10 percet töltöttem és attól/az alatt nem nőtt a szívemhez. Sőt a mai napig nehezen találok meg benne pár dolgot, amikor kellene
A jól megszokott Winamp kezelhetőség szempontjából jobb lenne, csak a kattintásaimra reagál nagyon lassan a kernel bypass pluginnal. (nálad is?)
A referencia zenéidet megpróbálom megszerezni és meghallgatom azokkal is a programokat.
Mégegyszer köszönöm a fáradozásodat!
Természetesen a tesztalanyaidnak is!!
Üdv!
Gábor -
eszgabor
aktív tag
-
eszgabor
aktív tag
Most próbálgattam egy Ákos koncertfelvétellel a Winampot WaveOuttal és a Foobart kernel streaminggel és 32bittel.
Én tompábbnak (élettelennek) hallom a winampot így is.
A pszihológia ügyében : nekem szimpibb a winamp, mert kezelhetőbb és már olyan jól megszoktam, így ez most pont az ellenkező irányba befolyásolt volna.
Jó kis vitát váltottam ki
Winampban lehet bitrátát állítani, vagy a 24bit az alap és egyetlen?
[Szerkesztve] -
eszgabor
aktív tag
Szia Dottore!
Nos igen!
Én nem wave outputtal próbáltam.
Részemről semmi pszichológia nem volt, csak meghallgattam. Annyire nem vagyok elvetemült, hogy odaképzeljek misztikus dolgokat, még ha az írásom alapján ez is jönne le
Mi a helyzet a két további advance-szal?
1, kernel bypass
2, 32bit a default 16 helyett (azt írják hangkártyára, hogy 32bitnél 192 dB belső dinamikatartomány van, nem lehet, hogy azt a winamp nem aknázza ki?)
Na jó, az első lehet, hogy önmagában nem jelent semmit, de a másodikkal együtt lehetséges, hogy igen. Nem?
Ha közvetlenül beküldöm a jelet a 32bites feldolgozóba és pont 32bittel....
Új hozzászólás Aktív témák
lo Gondolom sokaknak nem ismerős a Foobar2000 név, mint ahogy nekem sem volt az egy nappal...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Androidos fejegységek
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest