- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
''A TFT ill LCD monitorok már tényleg nem rongálják csak minimális mértékben a szemet.''
Ennek anno pontosan utánanéztem, és egy nagy marhaság. Ugyanúgy rongálja az LCD is a szemet, mint a CRT, egyedül annyi az eltérés, hogy az LCD kijelzők önmaguk nem bocsájtanak ki fényt, így a megjelenő ábra/kép ''természetesebbnek'' hat az agy számára de ennek semmi köze a rongáló hatáshoz. Óránkénti szünet, játékok között elhalálozások közötti pár másodperc szünet és ezzel megvan az előóvatosság.
Anno a régi 15'' és alatti CRT-knek erős volt a mágneses sugárzása és mivel az agynak egy része is mágnesből áll ezért ez fejfájást okoz (néhány modernebb 17''+ monitorra is igaz de kevésbé) és néhányan ezt fogják fel mint ''rongáló'' tevékenységet pedig ez téves. Mivel az LCD/TFT-ben már nincs erős (elektro)mágnes ezért nem okoz fejfájást.
Példaképp leírom saját tapasztalataimat e téren: rengeteg ideig 14''-os kis monitort használtam, míg utána nem néztem kis írásnak minek tartalmát előbb összegeztem. Eddig is rendszeresen fájt a fejem, de nem tudtam hogy mitől. Nemsokkal miután valahol megtaláltam a kis leírást, úgy döntöttem hogy veszek egy modern CRT monitort, alapos turkálás után kikerestem a Beliea 10 60 55 19'' CRT monitornak a sugárzási paramétereit, és ott leírták hogy 40cm után a monitornak nincs észlelhető elektromágneses sugárzása. Megrendeltem, 40cm bőségesen tartható távolság, és fejfájásaim tovaszáltak Szóval még csak az összes CRT-ről sem mondható el ez a fejfájásos dolog.
mod: tagoltam a szöveget hogy átláthatóbb legyen.
[Szerkesztve]Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest