- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
Én egyszer elhagytam a pénztárcámat, amiben kb. 1100Ft volt. Nem is a pénz miatt aggódtam, hanem a benne lévő jogsi, személyi, lakcímigazoló, TAJ kártya, diákigazolvány, bankkártya... Szóval nem kis pénzbe került volna a pótlásuk, nem beszélve a banki procedúráról.
De a takarítók leadták és felhívtak telefonon (lakcím és név után kinyomozták a vezetékes számot) hogy mehetek a tárcámért. Mondanom sem kell, hogy ekkorra már felforgattam utána a lakást.
Meglett és én kb. háromnegyed órát hálálkodtam.
Az esett előtt is visszaadtam a tulajnak (már amit tudtam) és ezek után pedig főleg így fogok tenni. Örülök, hogy te sem cselekedtél másképp. Egy lépés a hőn áhított jobb világ felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Autós topik
- Akciókamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest