Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bici

félisten

válasz dabadab #13 üzenetére

És mit fog szólni a számítógép a szőke nők agyhullámaihoz... :DD
    Szőke nő agyhullámai + windóz = a számítstechnika vége

ON

[Szerkesztve]

• Bici

félisten

válasz #53246592 #8 üzenetére

Igen a marketing kelti az igényeket, csak azt nem tudom, hogy mitől működik másokon?
    Nem evvel akarok hencegni, de nekem se pendrive-om nincs, se mp3 lejátszóm, de még DiskMan-em sem volt soha. (najó 12 éves koromban kaptam egy walkmant, de nem használtam.) És őszintén szólva egyáltalán nem hiányzik. PDA-t akartam venni jópár éve, mert azt hittem, hogy van rá olyan progi, amivel lehet jó minőségben rajzolni, de ilyennel azóta sem találkoztam.
    Elsősorban az a bajom ezekkel a mobil eszközökkel, hogy a szabadidőmbe a pokolba kívánok mindent, ami elektromos, és kijelzője van, vagy hangot ad ki magából, mivel képpel és hanggal dolgozom a munkám során.
    A legjobb mobil dolog, amit a marketing feladata lenne népszerűsíteni az egy jó minőségű, és alacsony árú bicikli. :D Én tuti ezt venném a gps-es, hologrammos, 3 trillió megapixeles, 300 terrabájtos, 10 grammos kötyük helyett. :))

ui.: Ne értséteg félre nem vetem meg ezeket a cuccokat, csak véleményem szerint túlságosan nagy jelentőséget tulajdonítanak nekik nagyon sokan.

[Szerkesztve]

• Bici

félisten

Azért kiváncsi lennék egy olyan összehasonlításara, ahol három világot vizsgálnának meg:
    1 - 100%-ban a technikai fejlődések diktálják a felhasználók igényeit
    2 - 100%-ban a felhasználók igényei diktálják a technika fejlődését
    3 - a mi világunk.

Majdnem biztos vagyok benne, hogy a mi világunk melyikhez áll közelebb.

Lehet, hogy egy ősember vagyok, de én még a ma kapható legegyszerűbb mobiltelefon funkcióinak is csak a pár százalékát használom. (telefonálás, telefonkönyv, nagy ritkán SMS) Ami számomra örvendetes lenne arra esély sincs a mai trendeket figyelembe véve: 2db kártya együttes használata, valamint nagyon hosszú üzemidő, igazi ütés/víz porállóság normál méret és szép külső mellett. Akár lehetne fekete-fehér is a kijelző, és sima csipogós a csengőhang. De ezt nyilván ''nem lehetne eladni''... (csak nekem. :D)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák