Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocko
tag
picit OFF:
Íme az én játékos laptopom:
Nekem úgy alakult, h felköltöztem Pestre és kellett egy laptop. A kiszemelt áldozat egy FujistuSiemens Amilo M1437G -pl:[link]- amiben van egy 1.8as Centrino 1 giga ram és egy X700. Játékra sokat használom, de kezd kiöregedni ez a kártya... Főleg autós játlkokkal játszom. A legutóbbi játék ami normálisan fut rajta az a Test Drive Unlimited (érdekes módon nekem ment a game egyből és nem volt semmi probléma mint egyesekek vaddisznó konfiggal asztalin), persze minden minimumon. Néha zavaró, h a kártya egyszerűen megzabálja a ramot. Habár van neki saját 128megája, de -van aki nállam biztos jobban tudja- a ramból is tud elvenni magának így majdnem fél giga memóriához jut ha nagyon éhes és ilyenkor rendesen be szokot szaggatni. A másik nem mellékes dolog, h rohadtúl melegszik. Pont jobb kéz alatt van az X700 bal alatt pedig a vinyó. Egy forró nyári napon az ember nem pont egy ilyere vágyik...
Most már vannak ennyi pénzért (~270) jóval jobb vgaval szerelt gépek végülis ha van rá ennyid és utazol akkor megéri, h mindig mindened nállad legyen és elfogadható minőségben tudja azt amit asztalivel csinálnál. Viszont ha nem kell a mobilitás -LAN partit hagyjuk...- akkor nem érdemes cserélni. Ennyiért inkább vegyél egy jobb gépet és költs pénzt a házra meg hűtésre.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest