- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Matada2.3
üzenetére
Annyira nem is merül gyorsan. ICS-sel csináltam egy mérést, Ginger alatt rossz volt az üzemidő, de érezhetően megnő 4.0 alatt. Szerintem ez már vállalható eredmény, persze nem vethető össze a régi Sony MP4 lejátszómmal (NW-A808), az 4 napig is elment új korában (már csak 2 napig kb), de hát ott nem is volt semmilyen rádiós antenna, meg nem volt 4"-es kijelző.

(#53) xlife11
Igen, ez az Apple "életérzés". Akit egyszer megragad... Nekem mondjuk ilyen szempontból szerencsém van, én az összes mai rendszert el tudnám képzelni tartós használatra, szerintem manapság nincs "használhatatlan". Igaz, jelenleg az én szempontjaim szerint a droid felel meg nekem a legjobban, de persze ez változhat.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Matada2.3
üzenetére
Persze, igény van rá, hisz még mindig sokat adnak el belőle (sőt a Samsung hasonló megoldása is meglepően népszerű, pedig jómagam bukást jósoltam volna neki). Elfogadom, hogy másnak hasonló feladatokra más szempontok alapján egy ilyen kütyü felel meg, nem egy okostelefon. Attól, hogy én az ellenkezőjét vallom, saját magamnak nem vennék ilyet, még látom a létjogosultságát. Viszont szerintem akkor gondolnám ezt újra, ha mondjuk ez a termékvonal kapna egy 3G modult, így mobilnettel felszerelve mindent tudna, amit a telefonos változat, csak épp telefonálni meg sms-t írni nem lehetne, de arra meg ott lenne egy alap "buta", ami bírja egy hétig. Na úgy viszont mindjárt más a helyzet...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Silver- 2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS5240, 94% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest