Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Hát az tény, hogy az átlag telefon kifejezetten f*sul szól. Nálam jó ideje szempont a hangzás, ha telefont veszek, így rendre olyan készülékeket birtokoltam, amik kiváltották hangzás tekintetében az azelőtti portable playerem. Nem véletlenül vettem most se Nexus S-t, hiszen az tényleg alkalmas erre, pedig az árából vehettem volna mást is, akár kétmagos csodát is (igaz azt valószínűleg használtan). Viszont sokkal inkább döntő tényező számomra a hangminőség, mint az, hogy hány kihasználatlan processzormag van a specifikációs listán, vagy az, hogy full HD-ban vesz-e fel ugyanolyan rossz (tipikusan mobilos) minőségű videót (persze azért a kamera is fontos, hisz ha meg akarok örökíteni egy pillanatot, akkor valószínűleg nincs nálam a fényképező, így elvárom, hogy elfogadható szintet hozzon a telefon, de csodákat nem várok).
Viszont azért az árért tényleg megérte, annyiért még lehet én is beruháztam volna egyre, kipróbálni, hogy milyen az iOS. Most már mindegy, mert egy jó másfél évig nem akarok mobil eszközt venni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LEGO klub
- Assetto Corsa Rally
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- Samsung SyncMaster S23A350H 24" LED Monitor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest