- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hohoo
senior tag
aham... (olvasd el mire válaszoltam)
Mint mondtam vérfanboy vagy, azt látod hogy valami rosszat írok(vagy bárki) a kedvencedről (ami tény) akkor már hater vagyok. Igen ez az elvakultság fő jellemzője, hogy fekete meg fehér van, kettő között semmit. Én nem személyeskedtem, leírtam egy tényt, akár tetszik neked akár nem.
De a helyedben nem ugrálnék, ugyan is te rögtön azzal kezdted hogy nem kell törődni velem mert hater vagyokNézzél már magadba kicsit, nem ég az "arcod"?
Szóval annyira vagyok konzol hater is, hogy ha bármilyen irányító eszközt lehetne csatlakoztatni(emiatt minden játékstílus elérhető lenne), modokat telepíteni már váltanék pc-ről
Csak te nem ezt látod hanem azt hogy "fúúú valami nem tetszik neki a kedvesemben a rajongásom tárgyában akkor elllenséééééég"
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest