Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Elég 8Gb. Valakinek biztosan. Csak anyázás helyett be kéne látni. Az egyedüli gond az árral van. Pár éve nem volt gond, hogy nem lehetett bővíteni, de ma ebben az árszegmensben 8Gb bővíthetetlen tárhely édeskevés. Ez az egy baja van a telefonnak. Itt szállt el végképp az ár-érték aránya.
De mondom, más gyártó se különb. Én direkt rákérdeztem a Samsungnál, lesz-e valaha lehetőség SD kártyára programot telepíteni. Nem, mert a belső tárhely ma már elég nagy. Android is fura jószág, a 4gb-os telefonon is a tárhely felét foglalja el ugyanaz a verzió, meg a 8Gb-os telefonon is (nem egyforma típusról van szó, de nem hiszem, hogy az sokat befolyásolna).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tesla topik
- Gyúrósok ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest