Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xero

nagyúr

válasz spawn21 #113 üzenetére

Szerintem meg akkor a normális felhasználónak van normális mobilnetje. :P
    Hallgatok zenét, de nem szorítom be magamat 16-32-64GB-ra, hanem van Spotify, iTunes Radio és az otthoni teljes lossless gyűjteményemet is elérem mindenhol. Egy mozdulattal kötöm a fejegységre a kocsiban és streamelek otthonról. Sőt ha úri kedvem úgy tartja, filmet-sorozatot ugyan így streamelek és nézem kocsiban.

A navigáció is lehet épeszű. Az általam eddig leginkább használt két navigáció (Navigon, Sygic) mindegyike képes országonként letölteni előre a térképeket. Mi a francnak nekem mondjuk Skandinávia, ha arra nem járok? Alapvetően csak Magyarország van fent, aztán ha mennem kell, akkor lekapom az adott útvonalhoz szükséges térképeket. Bár mondjuk most pont lusta voltam és még mindig fent van Szlovénika, Ausztria, Németország, Olaszország, Svájc, Franciaország és mégis elférek. ;)

A lényeg az lenne, hogy bőven ismerek olyan emberkét, akinek kell egy okostelefon, mert e-mailezik, folyamatosan lóg az exchange serveren, böngészik, fotózik, telefonál, navigál. Neki pl bőven jó a 8GB. Bár ettől függetlenül az 5C egy haszontalan sz*r termék.

Új hozzászólás Aktív témák