- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
(#13) Edenyke:
Azért az az Android 1G-n a jelenlegi állapotában egy szemét, és nem is várható, hogy fogják még frissíteni.(#24) anubys1984:
Úgy rémlik, hogy 10$ lenne az ára, de simán megeszi a más forrásból leszedett hivatalos verziókat is. Ritka, de van még a neten, én is elraktároztam magamnak egy 3.1.3-as és 3.1.2-es IPSWt ha restore-olni kéne. Amúgy ha nem 1.x van az 1G-s Touchodon, akkor ennek egyszer már meg kellett történnie a tieddel is, mert a 2.0 is fizetős volt. Edenyke jól mondja, 2.0 előtt úgy rémlik, hogy a Mail, a Stocks, a Maps, a Weather és a Notes alkalmazások fizetősek voltak. Alapból eléggé buták voltak a mai szintjükhöz képest.Cikkhez:
Nem tudom, hogy ez-e az oka, de nekem iTunesból sem rakja fel az alkalmazásokat most. Legutóbb vagy 2 hónapja próbálkoztam, akkor még tudtam őket frissíteni. Ma akartam frissíteni a facebookot, erre nem engedte. Gondoltam leszedem és akkor már a frisset rakja fel, erre semmit sem rak fel. Az Installousból kellett leszednem egy 4.0 előtti verziójút, hogy legyen valami
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest