Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abysmal

aktív tag

(#13) Edenyke:
    Azért az az Android 1G-n a jelenlegi állapotában egy szemét, és nem is várható, hogy fogják még frissíteni.

(#24) anubys1984:
    Úgy rémlik, hogy 10$ lenne az ára, de simán megeszi a más forrásból leszedett hivatalos verziókat is. Ritka, de van még a neten, én is elraktároztam magamnak egy 3.1.3-as és 3.1.2-es IPSWt ha restore-olni kéne. Amúgy ha nem 1.x van az 1G-s Touchodon, akkor ennek egyszer már meg kellett történnie a tieddel is, mert a 2.0 is fizetős volt. Edenyke jól mondja, 2.0 előtt úgy rémlik, hogy a Mail, a Stocks, a Maps, a Weather és a Notes alkalmazások fizetősek voltak. Alapból eléggé buták voltak a mai szintjükhöz képest.

Cikkhez:
    Nem tudom, hogy ez-e az oka, de nekem iTunesból sem rakja fel az alkalmazásokat most. Legutóbb vagy 2 hónapja próbálkoztam, akkor még tudtam őket frissíteni. Ma akartam frissíteni a facebookot, erre nem engedte. Gondoltam leszedem és akkor már a frisset rakja fel, erre semmit sem rak fel. Az Installousból kellett leszednem egy 4.0 előtti verziójút, hogy legyen valami :(((

Új hozzászólás Aktív témák