- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hóban vigad a ló
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamcatcher
csendes tag
válasz Skynet258 #38 üzenetére
Én egy övre fűzhető bőrtáskában hordom, vagy a kabát belső zsebében, így az elszíneződésről nincs infóm - vagyis eddig nem volt.
Igazad van, valahol a kettő között félúton van az igazság. Nekem ez az első érintőképernyős telóm, és igyekszem vigyázni a kijelzőjére. Arról nem is beszélve, hogy az eddigi telóim mind lekoptak vagy a hátlapnál, vagy a sarkoknál, vagy mindenhol.
Az LG-nél a gyári fólia kb. egy hét múlva kezdett feljönni róla, ekkor keresgéltem a lehetőségeket, és akkor még csak Mo-i cégtől/viszonteladótól akartam rendelni, így lett az IS. (Mert amúgy van más gyártó is a piacon, hasonló tulajdonságú fóliával). A másik, ami tényleg vonzóvá tette, hogy ha gond van, akkor cserélik.
És tényleg cserélik, gyakorlatilag szó nélkül, így, ha valaki megbarátkozik a hátrányával, akkor talán mondhatjuk, hogy évente kb. egy ezrest kell rákölteni a visszaküldésre (legközelebb szerintem a tértivevényes megoldást hanyagolom, mert sok értelme nincs: úgyis küldenek egy mail-t, ha odaért a régi IS), aztán persze az új IS-t feltenni a telefonra.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Skynet258 #38 üzenetére
Na de ha 1 évet kibír, és az élettartam garanciának köszönhetően ingyen cserélik, akkor az is megoldás, hogy évente kérsz egy újat. Nem akkora költség visszaküldeni a régit, meg évente 1x ki lehet bírni a felrakással való szarakodást is, de védeni meg akkor mégiscsak véd.
Everybody lies.
-
dreamcatcher
csendes tag
válasz Skynet258 #32 üzenetére
Remek, köszi, hogy belinkelted, jó, ha azok, akik idetévednek, elolvashatnak mindenféle tapasztalatot. Nekem pont az volt a gondom az első IS vásárlása előtt, hogy alig találtam valamiféle véleményt, hogy milyen is a gyakorlatban. A youtube-on olvashato "cool and useful" vagy " a piece of shit" nem túl sok infót adott. Ezért gondoltam, hogy összedobok egy ilyen cikket, talán segít 1-2 embernek dönteni, na meg a felrakáshoz is ad némi tanácsot.
Nekem a kijelzőn lévő fóliával eddig semmi gondom nem volt. Amivel volt, azt nem sorolom fel megint, a cikkbe beletettem.
Tény, hogy egy "könnyed" kis délelőtti elfoglaltságot vesz a nyakába, aki egy teljes telefonra való IS-t (főképp az elsőt) fel szeretne applikálni a telefonjára.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest