- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #79 üzenetére
Kösz!
Felrakatom a haverral az Asusára.A transmission eddig elég macerás volt, leállt, nem működött. A tesztről és tapasztalatokról beszámolok- Még egyszer örök hála! -
the.odzsy
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #77 üzenetére
Jó étvágyat!!! -
the.odzsy
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #74 üzenetére
A csupaszság nem gond. Csak flashelendő és működik, vagy kell egy kis beavatkozás?
Kíváncsian várom! Köszönet és hála! -
the.odzsy
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #72 üzenetére
Erre kíváncsi vagyok!
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #57 üzenetére
Köszönöm!
Ó erre nem is gondoltam! Így már tiszta! Elnézést az aggályoskodásért!
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28 üzenetére
Intruder2k5 !
A 28-as hsz-ben egy "Padavan Firmware Xiaomi Mi Router 3G-hez, Midnight Commanderrel és rTorrent-el. " leírást közölsz.Ami a címe alapján egy Xi Mi 3G router FW-ről szól. Eddig stimmel, majd :
"Megjegyzés:
Én sajnos csak az ASUS-on teszteltem az összeállítás működését, de elvileg gond nélkül kell menjen a Xiaomi-n is minden."
Majd pár hsz-al később azt írod hogy az Asus-ra nem megy fel a rutorrent.
Most akkor mi van???? Egy Xi FW-t tesztelsz egy Asus routeren, majd később azt írod hogy nem is kivitelezhető?
Én párszor elolvastam, nem tudom jól értelmezem-e, de akkor homályosíts fel légy szíves, hogy akkor az Asuson csak MC van és transmission, viszont a Xi-re felrakható az rtorrent is?Ugye jól gondolom?
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #54 üzenetére
Kösz.
Bogarásztam, de rengeteg bejegyzés van. 7 MB csat a torrent log. De tüzetesebben átnézem.
Végén van ez: [2019-12-02 01:26:27.852] transmission-daemon Error loading config file -- exiting. (daemon.c:693) -
the.odzsy
aktív tag
Üdv Intruder2k5!
A havernak 57u-ja van rajta a transmissionos Fw. Első indítás után ment a letöltés, majd később pár nap múlva leállt. Újraindításnál ismét ment, de később újra leállt a Tr. Azóta el sem indul. Mi lehet a probléma? Megsérült a fájl, vagy valami beragadt?
Aktív témák
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest