- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Lenne pár kérdésem a padavan és az ac57u-val kapcsolatban, bár ha az elsőre nem a válasz akkor a többi már nem is lényeges igazából. Az első kérdésem az lenne, hogy a gyári asus android app padavan firmware esetén is tudja kezelni a routert? Igazából a wol funkció kellene csak nekem mert az appból szoktam felébreszteni a gépemet akkor ha nem vagyok otthon. Ez az egyetlen opció amivel sikerült ezt elérnem interneten keresztül is telefonról. Bár biztos vagyok benne, hogy ez nem működik firmware csere után, azért megkérdezem. Ezen kívül csak a ledek miatt érdekelne a padavan mert nekem jó a gyári is csak abban ugye a ledeket nem lehet kikapcsolni és éjjel olyan fénye van, hogy nem lehet tőlük aludni. A másik kérdés az lenne, hogy mindegyik led kikapcsolható?
Aktív témák
Hirdetés
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest