Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
ok multit nem tudom és akarom kiprobálni.de mér lenne ekkora különbségközte?
én mondjuk nem vagyok bf3 rajongo csak a tesztelés miatt szereztem meg.amugy irto szép.de nekem ez a csapatalapu bigyok mind kiesnek az első kanyarban.meg gondolkodni.....ott vagyoka ház tetején ők elkusznak engem mega sniperes leszed irja vegyme fela fegyvert vagy szedjemle a nsiperrest de nem látom csak egy pufff és fekszek.a második bekezdés már tényleg szőrszálhasogatás.akkor neis nézz tv.t meg filmet egyáltalán sőt kodolt át őket.ez már örültség.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows XP
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Windows 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest