- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
Na most öntsünk tiszta vízet a pohárba: te hiányoltad egy 20 ezer forintos alaplapról a koax csatlakozót. Erre írtam minek arra amikor ott a Te írod a 2 milliós CD lejátszók és egyebek és fikázod a csak pár százezres cuccomat itthon, mert te már továbbléptél...(milyen beképzelt szöveg ez is)
Nos akkor mond meg Te aki Hifista vagy milyen cucra kötötted az alaplapi koaxodat???
(már többször "hifista" forumokon összeszedtünk pár embert aki szentül hitt a kábelekben, és vak tesztnek vetettük alá, siralmas eredménnyel, mind felsült senki sem tudta megkülönböztetni a kábeleket, még az ott lévő kereskedő sem aki az egészet összehozta az egyik hifi üzletben
-
Godefroy
senior tag
Magyarázd el kérlek nekem miért van közte különbség.
Lehetőleg hagyd ki a "megérzés, én hallom" és hasonló vallási tételeken való bizonyítást.
És ne feledd épp egy kb 20 ezres alaplapról beszéltünk nem Hi End Hifi ről.A PC CDROM és a 2 milliós CD játszó között azért van pár kategóriás különbség.
Aki meg "2 milláért" vesz CD játszót, meg is érdemli.
Rá valóban illik a közismert hifista meghatározás: akinek fontosabb a hogyan szól annál, hogy mi szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest