Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
Na most öntsünk tiszta vízet a pohárba: te hiányoltad egy 20 ezer forintos alaplapról a koax csatlakozót. Erre írtam minek arra amikor ott a Te írod a 2 milliós CD lejátszók és egyebek és fikázod a csak pár százezres cuccomat itthon, mert te már továbbléptél...(milyen beképzelt szöveg ez is)
Nos akkor mond meg Te aki Hifista vagy milyen cucra kötötted az alaplapi koaxodat???
(már többször "hifista" forumokon összeszedtünk pár embert aki szentül hitt a kábelekben, és vak tesztnek vetettük alá, siralmas eredménnyel, mind felsült senki sem tudta megkülönböztetni a kábeleket, még az ott lévő kereskedő sem aki az egészet összehozta az egyik hifi üzletben

-
Godefroy
senior tag
Magyarázd el kérlek nekem miért van közte különbség.
Lehetőleg hagyd ki a "megérzés, én hallom" és hasonló vallási tételeken való bizonyítást.
És ne feledd épp egy kb 20 ezres alaplapról beszéltünk nem Hi End Hifi ről.A PC CDROM és a 2 milliós CD játszó között azért van pár kategóriás különbség.
Aki meg "2 milláért" vesz CD játszót, meg is érdemli.
Rá valóban illik a közismert hifista meghatározás: akinek fontosabb a hogyan szól annál, hogy mi szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest