Hirdetés
- siti: Toshiba T3100e (ez is a gázplazma erejével)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #110 üzenetére
A grafikus csomagkezeloket en sem szeretem, inkabb marad a parancssor , gyorsabb es kenyelmesebb is.
-
kispx
addikt
válasz
Tudnál egy reprodukálható esetet mondani?
(Nálam sosem volt vele gond, még a bugos LTS közötti kiadásokban sem) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Nem tudom ez honnan jött...
Én pl. nem szeretem az Ubuntut, stabilnak sem tartom, főleg nem tartom kezdők számára ajánlható rendszernek és védeni sem akarom, de az abban lévő sw központ is egyből működött már az első kiadásában is, rákattintottam a programra és feltette. Függőségekkel együtt pikk pakk.Jim Tonic: plusz javítják a hibákat / módosítanak az elképzeléseken. A Win idegesítő apróságait meg koncepcionális hibáit viszont nem. Jönnek a hotfixek, meg időnként SP-k, de elkeserítő a helyzet, érdemi javulást ritkán kapunk velük.
-
válasz
Azért érdekes, hogy nekem tökéletesen működik a szoftver központ.
Valamint egy dolog maradt csak ki a bölcseletedből. Ez ingyenes, és lehetnek, vannak benne hibák. A Win nem az, és tele van hibákkal. A fizetős disztrókban kb. századannyi hiba sincs, mint a Windowsban.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest