Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #110 üzenetére
Nem tudom ez honnan jött...
Én pl. nem szeretem az Ubuntut, stabilnak sem tartom, főleg nem tartom kezdők számára ajánlható rendszernek és védeni sem akarom, de az abban lévő sw központ is egyből működött már az első kiadásában is, rákattintottam a programra és feltette. Függőségekkel együtt pikk pakk.Jim Tonic: plusz javítják a hibákat / módosítanak az elképzeléseken. A Win idegesítő apróságait meg koncepcionális hibáit viszont nem. Jönnek a hotfixek, meg időnként SP-k, de elkeserítő a helyzet, érdemi javulást ritkán kapunk velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mobilinternet
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Építő/felújító topik
- Jogász topic
- Nintendo Switch
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Splinter Cell: Deathwatch - Íme az animációs sorozat teljes előzetese
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest