- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
#40553216 #334 üzenetére
xD Vicces ilyet olvasni. Egy normális tininek ma teljesen megfér a normális élet, és miért ne kapcsolódhatna ki egy-két menetet letolva ?
Én a 18-25-ös korosztályba tartozok, és nagyon nagy hülyeségnek tartom azt, hogy lekockáznak azért, mert szeretek olyan játékokkal játszani, amiknek még művészi értékük is van! Játssz végig egy Deus Ex stb... minőségű játékot, és meglátod, hogy nem olyan rossz ez, mint ahogy a társadalom ezt beakarja állítani.
Hozzáteszem, van rendes életem, buli, munka, csajok, tanulás, és teljesen megfér ezek mellett a játék is.
Szóval már csak nevetni tudok ezen a rossz beidegződésen, hogy ha valaki játszik, akkor egyből kocka.Persze ez függ a korosztálytól is, hiszen egy 3 évesnek nem kell számítógépes játékokkal játszani, vagy egy gyerekes anyukának, de alapvetően ez nem egy rossz dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest