- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
válasz
sing1ep1ayer #198 üzenetére
A hybrid grafikával szerelt laptop (ezt a témát mindenki kerüli, akárhányszor megemlítem) pedig 100 fokig fűti a proceszort amiatt, hogy mindkét VGA maximumra van terhelve a rendszer által, ezért a gép nyom egy shutdownt. Bravó!
Előre bocsátom nem vagyok guru, de a melegedés probléma nálam pont fordítva van, emiatt is tértem át a Linuxra.
Már a Windows XP-nél is tapasztaltam, de a Windows 7-nél különösen igaz. Nem tudtam egy filmet megnézni mert túlmelegedés miatt kikapcsolt a laptop. Egy sima Chrome böngésző néhány lap füllel is olyan terhelést okozott, hogy a hűtés a porszívó hangjával vetekedett.
Meguntam és kipróbáltam több linux verziót, majd a mostaninál maradtam (szándékosan nem írom melyik mert nem reklám céllal készül a bejegyzés). Tökéletes. Halkan, erölködés nélkül fut minden alkalmazás. Tudja azt amire szükségem van. Minden külön heggesztés nélkül felismeri az összes hardver eszközt és kezeli, semmit nem kell heggeszteni, hogy fusson.Az előzőekben leírtakkal csak azt akarom mondani, hogy ahány ember és gép annyi ok, hogy ki és miért használja egyik vagy másik rendszert! Én nem akarom sem szidni, sem dicsőíteni egyiket sem, döntse el mindenki neki mi a jó és használja azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest