Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz joysefke #197 üzenetére

Számomra eddig sosem okozott megtalálni a jó linuxos megoldásokat. winen pont annyit szívok mire találok értelmes programot, mint linuxon.

A rávilágításod eléggé olyan volt, hogy volt egy xar programod, és innentől az egész rendszer xar. (Pl. függőségi viszonyok automatizált kezelése). Erre hozom az ellenpéldát, eleve függőséggel indít, nem is tudok változtatni rajta, majd nem is tudom feltenni, holott x pénzt fizettem érte.

"Ebben a kontextusban én semmilyen előnyt nem látok a Linux megközelítésében."

Ja, hogy neked jó minden programod külön frissítgetni, a helyett, hogy a rendszer magától elintézi, az igazán remek és tényleg nem ad előnyt.

#198 sing1ep1ayer: winhez lehetőleg három évnél ne régebbi nyomtatót, VGA-t, stb. Ergo ott is válogatni kell. De már a vista korszakban kezdődött, mi tudta futtatni, mi nem, miközben linuxot tehettél akkor is szinte bármilyen procival bíró termékre. Ma sincs másképp, memóriát nézned kell, winnek elég legyen.

Az, hogy nem kell telepíteni, mert portable az honnan adja a teljes funkcionalitását a winnek? Miben több a linuxnál, amire meg telepíteni akarsz unos untalan? Linuxból komplett rendszerek vannak portablek, winből van ilyen? (Talán a 8-ból már igen, de nem biztos a teljes portableség)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés