Hirdetés
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandon
tag
Azt tudom minek a rövidítése! Viszont annyit lehet olvasni a sok együttműködésről, meg keresztliszencről, amik nagynevű chip-gyártók között működik... érdekes, ez a teljesítmény "megadásosdi" esetében nem oly' fontos, sőt! Annyira nem egyértelmű, hogy innentől csak dobálódzás az értékekkel... "Az, hogy a szaklapok ezt írják oda a procikhoz, még nem az Intel hibája" - Írtad. Szerintem egy termékről (legyen az pl. egy AMD vagy Intel CPU) a legtöbbet a tervezője és gyártója tudja, ez az Intel CPU esetében egy cég, és ez az Intel! Ha kötelezővé lenne téve egy gyártófüggetlen méréseredmény használata (vásárlói érdekvédelem, stb.), akkor minden világosabbá válna!
Persze lehet, hogy ez csak számomra látszik ilyen egyszerűnek!Metalfan: Az "állítólag" arra utalt, hogy voltak lelkes Intel-tulajok, akik megmérték, én személy szerint nem láttam a mérési körülményeket, de én elhiszem az eredményt!
Azaz csak korrektül próbáltam fogalmazni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Orvosi kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest