Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandon
tag
Azt tudom minek a rövidítése! Viszont annyit lehet olvasni a sok együttműködésről, meg keresztliszencről, amik nagynevű chip-gyártók között működik... érdekes, ez a teljesítmény "megadásosdi" esetében nem oly' fontos, sőt! Annyira nem egyértelmű, hogy innentől csak dobálódzás az értékekkel... "Az, hogy a szaklapok ezt írják oda a procikhoz, még nem az Intel hibája" - Írtad. Szerintem egy termékről (legyen az pl. egy AMD vagy Intel CPU) a legtöbbet a tervezője és gyártója tudja, ez az Intel CPU esetében egy cég, és ez az Intel! Ha kötelezővé lenne téve egy gyártófüggetlen méréseredmény használata (vásárlói érdekvédelem, stb.), akkor minden világosabbá válna!
Persze lehet, hogy ez csak számomra látszik ilyen egyszerűnek!Metalfan: Az "állítólag" arra utalt, hogy voltak lelkes Intel-tulajok, akik megmérték, én személy szerint nem láttam a mérési körülményeket, de én elhiszem az eredményt!
Azaz csak korrektül próbáltam fogalmazni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest