Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Lehet, hogy neked teljesen mindegy, hogy a referencia ismerostol vagy ismeretlentol szarmazik, de innen nezve ez ordas marhasag, illetve erdekesen szocializalodhattal ha ez tenyleg igy van...
Egyebkent erdekel az x ezer forintos laptop amit arulsz, van jo sok pozitiv ertekelesem vevokent, mindig ott voltam, mindig fizettem, annyira korrekt vagyok, hogy szinte mar hihetetlen. Elobb vagnam le az ujjam, minthogy atverjek barkit is, ugyhogy csinaljuk azt, hogy elkuldod nekem a laptopot, en kiprobalom es ha minden klafa akkor atutalom neked az arat...
Ugye ugye...
Szerk: Lauda, a masodik bekezdes egy ujabb fiktiv felvetes, ne dolj be neki!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Felmerült bennem a kérdés hogy miért nem akar senki utánvéttel csomagot küldeni, holott mindenhol csak azt írják ne...
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Eladó iPhone 12 pro 128Gb
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (52)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest