- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
korion
senior tag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
kb annyi az értéke,de nem hiába adja el..
ajánlom a fórumokat,ahol elmagyarázzak,h miért nem érdemes!
szép napot és lezártam a témát!

üdv!
-
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Errol van szo. Nekem is ilyen gepem van, csak mas tipusu osszetevokkel es 12gb rammal. Tettem bele egy GTX970-et es boldogan jatszom amivel akarok. Annyi, hogy a procit meg kell tepni 3.8-4 ghz-re, kulonben csak alszik mellete a vga.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Lol...
35-ért kapok egy ilyet helyi infóboltostól, használtan (jelenleg is ezt használja)
-i7 920
-Gigabyte EX58-UD5
-Zalman CNPS9500A LED
-4 vagy 6gb 1600MHz valamilyen ram, erről tájékoztatást nem kaptam még.
35k-értfogyasztás meg nem mindegy? amit most használok pótkonfnak (Penta D 840@3,6)
-
korion
senior tag
ha teheted várj a vásárlással!!
amit fél éve,v régebben vettem 24-ért procit,azt most 30-ért eladtam

vmiért a Sandy i5 bedrágult,v szólj és segítek!!
én is sokáig szemezgettem az 1366 Xenon 6 mag 12 száll,de "mindig" az i5 2500K 4.2ghz R9 290 volt a nyerő!Titanok ettem reggelire mellette i7 procival!

most 2011 konfigom van,ezzel inkább nem kérkedek!
ssd legyen!
-
korion
senior tag
Direkt i7 950 mértem össze!
halott platform az 1366 és "elavult",ha tetszik,ha nem!
Van pár fórum,pár szakértővel!(én csak egy lelkes amatőr vok)
Állítom mindenhol le fognak beszélni!!!
-
Ertem. Szerinted akkor az rossz, ha veszek egy lapot most 30-ert, fel ev mulva meg er 50-et. 20-25-ert is mennek lapok, a komolyabbak 30 korul. Pl ez a hirdetes: [link] 40-ert elhozod, lap+proci+huto. Felhuzod 4 ghz-re es vigan jatszol. Nagyon eros konfig a mai napig, nem veletlen kapkodjak el oket.
-
korion
senior tag
csakhogy most is aranyáron vannak az alaplapok egy év múlva 30-40 ezer lesz,ha lesz egyáltalán!(bár most is annyiért adják)
sokat eszik..akkor van értelme,ha veszel egyből 2 alaplapot!

én most léptem át 2011 lap-procira és,ha maradok biztos,h beszerzek még egy lapot és akkor 2-3 évre jó vagyok!
üdv!A.
-
Mert miert is ne? Felaron kijon ezzel a konfiggal. Felkeni 4 gigara a procit es ugyan ott van teljesitmenyben. Ezen kivul 25-ert van a lapba 6 magos xeon proci.
bambano Ha valamihez nem ertesz, akkor kerdezd meg a megfelelo helyen.
Segiteni fognak.
A chipsetet ne keverjuk ide, ami eleve 3 csatornas, nem ketto. Nekem most 6 modul van bent, 12 gb ram. Proci 19x200, memoriak 1600mhz. Anno volt 2000mhz-es kitem, meg most is van 1866-os az egyik. Mivel jatekokban gyakorlatilag nulla sebessegnovekedest hozna, ezert felesleges 1600 fole menni. -
korion
senior tag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
nem menj 1366 konfigba!!!!!!!!!
1155!!!!!
mennyid van rá?
üdv!
-
Szép kis lap, de a Gigabyte színekkel való szivárvány játéka, mindig is ellene volt a szememnek.
Akkor már inkább a tényleg ritkaság Abit iX38-GT3 az ami tetszik. Volt régen ilyenből egy dobozosom és a mai napig bánom, hogy eladtam.
Sok sikert az eladáshoz.
-
bambano
titán
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
nekem nem vált be, nulla tuningot sikerült elérni vele. de olyan szinten, hogy amíg nem tiltottam le a memóriákból jövő tuningot, instabil volt. egyesek szerint azért, mert csak két memória modullal lehet normálisan tuningolni, a többet nem bírja a chipset.
-
bambano
titán
fontold meg azt az x58-ud3-at...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Diablo IV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Dell notebook topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Segiteni fognak.
A chipsetet ne keverjuk ide, ami eleve 3 csatornas, nem ketto. Nekem most 6 modul van bent, 12 gb ram. Proci 19x200, memoriak 1600mhz. Anno volt 2000mhz-es kitem, meg most is van 1866-os az egyik. Mivel jatekokban gyakorlatilag nulla sebessegnovekedest hozna, ezert felesleges 1600 fole menni.