- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
barii86
tag
próbálgatom a DMC-t és ezt is. Na most ez ment 2 napig fagyás nélkül, sima app2sd-vel,
ha a keveset használt programokat átpakolom, nekem annyi hely elég.
DMC esetén nem elég, kell az app2sd+, feltettem az oc kernelt is, és most nem tudom, hogy DMC miért fagy. OC miatt, app2sd+ miatt, azért, mert került sd-re olyan app, amire azt mondja ne tegyem oda, vagy a ROM sajátosságai miatt. Kérdés: milyen gyors sd esetén érdemes a dalvik-cache-t is áttenni, illetve swap-et csinálni, és mire jó a swap? arra, hogy ha használok pl 3 programot és váltogatok köztük, ne kelljen újra indítania mindig?
BTW a2sd cached-nél a dalvik-cache másolásánál hibát jelez, de azért befejezi és ujra indul. ez gebasz, vagy csak azt jeleni, hogy a dalvik-cache még üres?az a baj, hogy DMC-t használnám, mert jó a GPS és a gyroszkóp, de hiányzik a power manager, és egyáb cyanogen cuccok, pl hogy amit nem akarok, nem kötelező az sd-re mozgatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Társasjáték topic
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Opel topik
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest