Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidano
tag
-
plo77
tag
Sziasztok!
Szeretném visszarakni az eredeti global romot. Jelenleg magyar nyelvű van rajta. Mi a menete? Tudna vlki egy linket?
Köszi -
gidano
tag
OxygenMono (White) - HU
Magyar nyelvű, fekete és fehér alapú digitális számlap Amazfit órákhoz
Ma 10:00
-
halamita
csendes tag
Kétszer futottam a legutóbbi frissítés óta. Az Amazfit App az első után gond nélkül átküldte Stravára, most viszont délelőtt óta várok arra, hogy ez megtörténjen. Az appon Sport menüpontjában látszanak az adatok, tehát az óráról átkerültek. Tipp valakinek? (Esetleg arról, hogy tudnám kinyerni az accountomból?)
-
gidano
tag
válasz
balika21 #3791 üzenetére
Először manuálisan szinkronizálnod kell a Xiaomi fiókkal, majd leválasztani a menüben a Pace-t, ami ekkor Factory Reset-et hajt végre, így eltűnik róla minden felhasználói adat.
Ezután csatlakoztatod a szokott módon a Stratos-t ugyanahhoz a fiókhoz, majd csatlakozás utáni kérdésre - miszerint vissza akarod-e állítani a korábbi adatokat - igennel felelsz, megtörténik a szinkronizálás.
Röviden ennyi.
-
kkdesign
senior tag
Érkezett frissítés az órára, teljesen alap gyári romra, ha már volt akkor bocsi, de visszaolvasva nem találkoztam az infóval
Global PACE rom update:
version 2.8.3.0Changelog:
Added support for Italian and French
Add location app
Optimize system stability
Bug fixes -
balika21
tag
Helló, egy kérdés, ha pace-ről szeretnék váltani stratos-ra, mit kell tennem, hogy a pace-en ne legyen rajt az eddig megtett km mennyiség, viszont a stratosra rákerüljön, és ne vesszenek el az eddigi adataim?!
köszönöm a válaszokat.
-
gidano
tag
-
tsilver
aktív tag
válasz
Martin Eden #3786 üzenetére
a startos tudja "disconnect alert" a setup menuben
-
Martin Eden
tag
Ma rájöttem, miért is nélkülözhetetlen a PaceOn. Eddig csak a spontán akksimerülés miatt használtam, mert hogy így az óráról könnyen tudtam engedélyezni/tiltani a Bt/wifi kapcsolatokat. Ez be is vált nekem tökéletesen. Talán az újabb firmware-ekkel már nem is kellene használni emiatt, de egészen a mai napig megszokásból tovább használtam. Aztán ma frissült a telóm 9-es androidra és azt vettem észre, hogy ezután időnként a teló és az óra eldobja a kapcsolatot. És ez csak abból tűnt fel, hogy a PaceOn miatt rezgett az óra a kapcsolat eldobásakor és az újra kapcsolódáskor is. Biztos ami biztos, reseteltem az órát is, majd újrapárosítottam a telóval, aztán azóta használom. Picit meg is nyugodtam, hogy azóta nem rezgett az óra a kapcsolat hiánya miatt, aztán rájöttem: nem biztos, hogy újra stabil lett a kapcsolat, egyszerűen csak a PaceOn is eltűnt az óráról, így igazából nem is kapok jelzést, hogy mikor jó/nem jó a kapcsolat. Holnap újra rakom a PaceOn-t és kiderül, mi a helyzet. De talán alapból jó lenne, ha az óra jelezné, ha szétkapcsol a telóval... Vagy tudja, csak én nem engedélyeztem ezt eddig?
-
gidano
tag
Elegant Black Steel - HU
Magyar ékezetes, fekete-fehér analóg számlap Amazfit órákhoz
Holnap reggel, 08:00
-
lfarkas
aktív tag
válasz
vinczetibor #3782 üzenetére
Köszönjük és viszont kívánunk szép ünnepnapokat!
-
gidano
tag
Amazfit Watch - HU
Frissítés: CN.2.6.9 és 2.6.7-play
Ma 10:00
Boldog Karácsonyt kívánok minden fórumlakónak!
-
Dwatti
addikt
válasz
kkdesign #3778 üzenetére
Unlocked Bootloader kell hozzá ami a Huami AMAZFIT Tool alkalmazással egyszerűbb
De én feleslegesnek tartom !
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Lejárt a gari az órámról, így mostmár szóba jöhet számomra a romolás. Azt szeretném kérdezni hogy melyik custom rom jelenleg az ajánlott? melyiket használjátok elégedetten?
ami jólenne számomra az az ha magyar nyelvet is tudna. Sajnos nem igen vagyok képben mit tudnak pluszban ezek a custom romok, és hogy milyen nehéz esetleg egy ilyet felvarázsolni az órára. Teljesen original rom van rajta legfrissebb rendszerrel.
-
gidano
tag
Set Font - HU v2.0 frissítés!
Amazfit betűméret módosítás egyszerűen
-
-
gidano
tag
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Tegnap kísérleteztem számlapokkal és Watch Droid Assistant-al is a Stratos órámon.
Frankón jönnek az értesítések, műxik rendesen, de felmerült két kérdés:1. Ezt a számlapot hiába telepítem fel (Huami AMAZFIT Tool-al), ha beállítom, akkor leáll a számlap alkalmazás (az eredeti fekete hátteres megy rendesen)
2. Ha megpróbálom megnyitni az edzésterv alkalmazást, akkor csak tölt, tölt és tölt (pulzál a kis pötty a képernyő közepén), de az istennek sem akar elindulni.
Valakinek ötlet?
-
gidano
tag
ApkInstaller for PC v4.7 - HU Frissítés!
https://sympda.blog.hu/2018/12/15/apk_installer_for_pc_hu
-
Digiflex
tag
Hát persze, 18-tól 22-ig az óra alszik :-)
(hol deep, hol meg light alvásban)Amúgy nálam is volt olyan, hogy felébredtem hajnalban, de nem mentem ki a szobánból, csak 1 m-re odaültem a géphez, és ez Amazfit szerint ez továbbalvást jelentett.... Ez van. Könnyen át lehet verni.
-
ruti
Közösségépítő
sziasztok, két kérdésem lenne:
1.) Nálam kéthetente előfordul, hogy pl. 18:00-kor hazaérek, leveszem az órát, este 22:00-kor visszaveszem éjszakára, az alvásidőt viszont 18:00-tól méri reggelig, tehát arra az időszakra is, amikor le van téve az óra a polcra. Ugyanez igaz amikor alvás után leveszem-leteszem, és tovább méri alvásidőt. További érdekesség, hogy a nem kézen lévő idő alatt mér "light" és "deep" alvást is
Más is tapasztal ilyet?2.) Havernál áll fenn, hogy minden szépen és jól szinkronizál, de a bejövő telefonhívásnál a hívó felet nem jelzi ki. Nem fogadott listából viszont vissza tudja nézni, ki volt a hívó. Tehát a telefonkönyv adataihoz az óra hozzáfér, de a híváskor mégsem jelzi ki. Re-install, FR megvoltak, semmi változás. Két SIM van a telójában. Mi lehet a megoldás?
köszi előre is
-
sub71
aktív tag
Szia gidano!
Először is szeretném megköszönni a munkád! Viszont lenne egy problémám is: Ha a Te magyarított Amazfit Watch telefonos alkalmazásod installálom, nem sikerül a fecebookos bejelentkezés. Korábban nem volt ilyen gondom, de most vagy 3 magyarított verziót is kipróbáltam, de mindegyiknél bejelentkezési hibát ír, a Play áruházassal egyből minden ok!Digital Nova 2.1 - HU nagyon bejön, köszi
-
Digiflex
tag
Tipikus hiba sajnos windows alatt, hogyha többféle androidos cuccot csatlakoztatsz hozzá, akkor egy idő után az mtp driver behülyül. Be kell menni a windows/inf könyvtárba és van ott egy 26kb-os inf file:
wpdmtp.inf
Na, erre kell a jobb egérgommbal kattintani, és a felugró menüből feltelepíteni. Általában rögtön helyrejönnek a dolgok.
(én kimásoltam a D: drive-om gyökerébe, mert mindig ellfelejtem a nevét. onnan is települ) -
gidano
tag
Digital Nova 2.1 - HU
Fekete-fehér digitális a BW jelölésű
Ma 15:00
-
gidano
tag
ExoBlackv4 - HU
Magyar ékezetes, fekete-fehér analóg/digitális számlap Amazfit órákhoz
Ma 15:00
-
gidano
tag
Amazfit Watch - HU v2.6.7 ÚJ!
-
T1k3
tag
Mielőtt feltettem a kérdést, visszaolvastam és nem jutottam dűlőre... factory reset, driver reinstall etc. Ezek ellenére nem jelent meg semmilyen formában az Eszközkezelőben. Ezzel ki is merítettem a nem jelenik meg fogalmát.
XDA-n vagy Reddit-en ugyan erre panaszkodtak, ott Windows 7-re downgrade volt a járható út.
Nem állt szándékomban csak ezért virtualizálni de valakinek hát'ha jól fog jönni ez az infó.Megoldás:
- Windows 10 frissítés
- Eszközkezelőben megjelenik "Marshall London Device"-ként - igen, csak és kizárólag update után...
- Töröltem az ADB drivert, MTP-t és végül a Huami Amazfit Tool által feltett (Google) eszközillesztőt
- Restart
- Óra csatlakoztat és factory reset
- Huami Amazfit Tool, "Install Drivers" button
- Win+X / Eszközkezelő
- USB-vezérlők
- Kiválaszt az ismeretlen-t
- Illesztőprogramok keresése a számítógépen
- Alul a kék szöveg: Választás a számítógépen található illesztőprogram-listából (nem tallózás)
- USB hub kiválaszt
- Megtörténik a csoda: "Amazfit Pace"Nem mellesleg: köszönöm szépen a segítséget!
-
gidano
tag
Digital Nova 2.1 + HR
-
gidano
tag
Amazfit Music Player - HU
Zenelejátszó widget az órádra AirPod támogatással
-
gidano
tag
Digital Nova Color WF 2.1 - HU ÚJ!
-
gidano
tag
Digital Nova White 2.1 - HU ÚJ!
Magyar ékezetes, fehér-fekete digitális számlap Amazfit órákhoz
-
gidano
tag
GreatFit 3.7 - HU
Ma 16:00
-
Dwatti
addikt
..
-
Dwatti
addikt
válasz
vlesi69 #3750 üzenetére
Apk felrakása után tesztelem egy sport indítással ha nem jó akkor lefagy az idő mérés kb 2 percenként.
De ez általában inkább 1-nél több apk felrakása esetén tapasztaltam.
De nem csak az időmérés hanem az energia takarékos módba kapcsolás közben néha nem a beállított számlap jelenik meg .Pl ezekkel volt gondom
-------------
Ezek pedig jók voltakDe nem csak számlapok , egyéb apk alkalmazások is okoztak gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakoztatott eszközei már voltak, igazi okosórája eddig viszont még nem - a Xiaomi az Amazfit Watchcsal száll be a fejlettebb kütyüpiacra.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest