Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakukkmarci
senior tag
Én úgy tudom, hogy automatikus szinkronnal semmiképp sem. De ha az órán lementegeted manuálisan .gpx-be, azt fel tudod Strava-ra tölteni egyenként.
(Ja, bocs, most látom, a Strava a nullás, így lehet, hogy hülyeséget írtam...)Más: A legújabb frissítés óta ismét vicc kategória a pulzusmérés aktivitásmérés közben. Vissza fogom rakni az előző verziót. Még nem volt időm utána keresni, ha lenne kéznél link valakinek, hálásan megköszönném!
-
Digiflex
tag
Hát persze, 18-tól 22-ig az óra alszik :-)
(hol deep, hol meg light alvásban)Amúgy nálam is volt olyan, hogy felébredtem hajnalban, de nem mentem ki a szobánból, csak 1 m-re odaültem a géphez, és ez Amazfit szerint ez továbbalvást jelentett.... Ez van. Könnyen át lehet verni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakoztatott eszközei már voltak, igazi okosórája eddig viszont még nem - a Xiaomi az Amazfit Watchcsal száll be a fejlettebb kütyüpiacra.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SQL kérdések
- VoLTE/VoWiFi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest