Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
iGO Primo Nextgen- már a mobilodon is navigálhatsz
Aktív témák
-
Blazy88
csendes tag
A Here maps-ot én is próbáltam/próbálom. Nagyon tetszik, részletesek és frissek a térképek, offline is frankón működik és free.
Navigálás során többnyire egy kicsit le van maradva. Így egy bonyolultabb helyzetben igencsak pillázni kell, hogy akkor most ki kivel van? A sávasszisztenst, mint olyan pedig teljesen zárójelbe tehetjük. Mondjuk ez megszokás kérdése. Engem az zavar igazán, hogy gyakorta a nevéhez méltón (azaz here módon) tervez. Köztes pontok pedig nincsenek, így nem tudod kierőszakolni a neked tetsző/logikusabb/jobb útvonalat.A Waze nem tudom, hogy otthon mit tud. Németországban próbáltam ki nem rég, egy oda-vissza 600km-es kiruccanás során. Hááát, hogy is mondjam nem zártam a szívembe. Ismeretlen városban, igencsak fenn akadt a szemem, mikor be akart vinni az egyirányú utcába szemből!
Jó, térképhiba. Jelenteni kell, javítják (de akkor is, Augsburg nem épp egy eldugott falucska....) Majd hazafelé a pályán simán hagyta, hogy bemenjek a dugóba. Pedig, mikor közeledtem már láttam a térképen, hogy baj lesz, de már nem volt lehajtó. Oké, benézte, rendben. Álltam bő másfél órát a herefonnyasztó melegben. Majd, mikor megindult a forgalom és vége lett az araszolgatásnak (átjutottunk a baleset helyszínén), átterelt a másik pályára... Nem elég, hogy arrafelé vagy 30km-rel hosszabb az út, de még építkezés is van rajta éppen.
Ekkor lementem az első adandó lehajtón. Töröltem a Waze-t, mielőtt kárt tettem volna valamiben, és szépen hazamentem a here segítségével, főutakon.
Aktív témák
Jelen állás szerint mindennemű beavatkozás a rendszer működésébe wareznek minősül, így ezen változtatások kitárgyalása, ezekben való segítségkérés és nyújtás továbbra is tilos. Ezekre a kérdésekre jelen pillanatban is várjuk az NNG válaszát. Az esetleges változásokról értesíteni fogunk benneteket! Köszönjük!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AM 5 lapok
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest