Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Blazy88

csendes tag

válasz attilam #214 üzenetére

A Here maps-ot én is próbáltam/próbálom. Nagyon tetszik, részletesek és frissek a térképek, offline is frankón működik és free.
    Navigálás során többnyire egy kicsit le van maradva. Így egy bonyolultabb helyzetben igencsak pillázni kell, hogy akkor most ki kivel van? A sávasszisztenst, mint olyan pedig teljesen zárójelbe tehetjük. Mondjuk ez megszokás kérdése. Engem az zavar igazán, hogy gyakorta a nevéhez méltón (azaz here módon) tervez. Köztes pontok pedig nincsenek, így nem tudod kierőszakolni a neked tetsző/logikusabb/jobb útvonalat.

A Waze nem tudom, hogy otthon mit tud. Németországban próbáltam ki nem rég, egy oda-vissza 600km-es kiruccanás során. Hááát, hogy is mondjam nem zártam a szívembe. Ismeretlen városban, igencsak fenn akadt a szemem, mikor be akart vinni az egyirányú utcába szemből! :Y Jó, térképhiba. Jelenteni kell, javítják (de akkor is, Augsburg nem épp egy eldugott falucska....) Majd hazafelé a pályán simán hagyta, hogy bemenjek a dugóba. Pedig, mikor közeledtem már láttam a térképen, hogy baj lesz, de már nem volt lehajtó. Oké, benézte, rendben. Álltam bő másfél órát a herefonnyasztó melegben. Majd, mikor megindult a forgalom és vége lett az araszolgatásnak (átjutottunk a baleset helyszínén), átterelt a másik pályára... Nem elég, hogy arrafelé vagy 30km-rel hosszabb az út, de még építkezés is van rajta éppen. :W Ekkor lementem az első adandó lehajtón. Töröltem a Waze-t, mielőtt kárt tettem volna valamiben, és szépen hazamentem a here segítségével, főutakon. :)

Aktív témák