- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Lehet véleményed, persze, ahogy nekünk is.
De akkor rosszul jött át, sorry, hogy emiatt általánosítottam. Szélsőséges véleményre szélsőséges válaszok szoktak születniDe azt is lásd, hogy nyilván a Samsung sem fog olyan kutatásokra költeni, amiben nem lát potenciált.
Az egyik lehetséges jövőbeli irányról van szó, és a mobiltelefóniára is igaz, hogy aki lemarad, kimarad.
Szóval nem véletlenül próbálkoznak ilyenekkel. Még ha te hülyeségnek is tartod.
Nyilván nem mindegyik irány fog valóban beválni, elterjedni, de próbálkozgatni kell.Az egyik legaktuálisabb/leglátványosabb ilyen példa a notch. Mindegyik gyártó próbálkozik azzal, hogy tudja megoldani a "minél nagyobb képernyő vs. front kamera" kérdéskört. Sokféle megoldás született erre, a legtöbb ezek közül nekem sem tetszik, én is hülyeségnek tartom, de nem feltétlenül egyezik a véleményem a gyártókkal vagy a másik 7mrd emberével.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest