- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #6 üzenetére
Nekem a rekord az 126 C gpu maghőmérséklet.
Az úgy történt, hogy beállt a ref. sapphire x1650 mókuskereke. Még jóhogy abban az időszakban pont próbáltam tuningolgatni és sűrűn nézegettem a hőfokokat. A CCC már 0 fokot írt (azaz nem tudta kijelezni), a gpu-z meg 126 fokot jelzett. Azonnal rátapostam billenőkapcsolóra. Vártam pár percet, aztán kivettem a gépből. Lecsupaszítottam (mármint megszabadítottam az összes műanyag bizbasz burkolattól) a bordát (nagyon kis gyér, pár lamellás borda van rajta) és rádrótoztam egy 8cm-es ventit. Most teljes terhelés alatt, úgy hogy a háznak 0 szellőzése van egy sarokban (fal, asztal oldala és egy radiátor
határolják), teljes terhelés alatt nem megy 68 fok fölé, idle-ben mondjuk eleve 45-50 fok, dehát ennyit tud az a szúnyogpöcsnyi borda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest