Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
bishoplogan
üzenetére
ok, benéztem, erre nem is gondoltam...
Játékban szerintem az NFS-t jutott az emberek eszébe... pedig ja.F22 meg a robotrepülők símán beleférnek, mert egy kozmikusnapkitörésesfeketeféreglyuk
beszippan'tya őket, és a marson kell majd az ufókat széthegeszteniük IL 40-el.
éérteeem?
sorry. -
wolfman
veterán
Picit elkéstek már a névvel, nem? Viszont egy jó névvel sosem lehet elkésni.
Ezek után csinálhatnának The Rock alapján shootert vagy Lethal Weapon néven TPS-t. Ejj, nem is lennének rosszak!

-
törölt tag
A program már létezett, az YF-22 pedig 1990-ben szállt fel először. Szóval annyira nem meredek.
F-22-t egyébként sem tudom hogyan lehetne reálisan szimulálni, amikor a valódi képességeit jórészt titkosították. Szóval maximum mindenféle elképzelések szintjén lehet programot írni róla.
A játékra meg: majd meglátjuk. Nem hiszem, hogy meg tudják találni az egyensúlyt az arcade és a szimuláció között.
-
csaabz
őstag
Hiiiiigh waaaay tooo the dangeer zooone....

-
McClane
aktív tag
Hehe nekem meg van az egész soundtrack

-
Prof01
veterán
Huhh, erre rohadt kíváncsi vagyok!

gabor85: 80-as években F-22? LOL

-
Sicilian
addikt
Erre kíváncsi leszek, milyen lesz..
-
Fortissimus
őstag
regota varok mar egy jatekot amiert erdemes joystick-ot venni, hatha ez lesz az
-
v!ct0y
veterán
Full arcade lesz mivel ps3 ra is jön...Max nem végtelen lőszerrel.
-
bishoplogan
senior tag
-
Hehe... én is egy újabb -felesleges rókabőr- autósra gondoltam, de azért csak sikerült kattintanom...
Jó lenne már egy jó kis repülős játék, régen a szimulátorok nagy kedvenceim voltak... ezt a stílust pár éve "kicsit" hanyagolták. Várjuk meg, remélhetőleg jó lesz.
Cikk cím helyesen:
Take my breath away...
-
EczkE
veterán
Címet olvasva azt hittem az új Need for Speed-ről lesz szó.

-
Morden24
nagyúr
Lassan kéne a fenti "Rovatok" tagekhez csinálni egy Mac-eset is

-
BiP
nagyúr
Anno a Eurofighter 2000 meg az F-22 sorozat tök jó játékok voltak. kb. egy olyan nehézségű cucc tök jó lenne.
-
wednesday
őstag
Sőt, ha már a valóság negyedét megközelíti akkor is.

Én annak örülnék ha lenne egy olyan játék, mint régen az F-19 Stealth Fighter volt. Rendes bevetések, fel- és leszállás, felfegyverezni a gépet( nem ez a végtelen rakéta bohóckodás), a missziónak megfelelően. Viszonylag egyszerű irányítás és kezeléssel. De már ez is túl "szimulátoros" lenne a mai világban.

-
Gude
senior tag
F22 raptor VS PAK-FA

-
menalcas
őstag
De nem érted, nem mondom hogy szimulátor legyen, valami kombó félszimulátor kéne, mondom mint az F-22 sorozat pl, vagy ott van az IL sorozat bár az is eléggé kompikált már egy szinten, de legalább már élvezhető. Az arcade stílus sz@r, ha valaki arra vágyik ott a HAWX most jön majd a 2 ,, de aki mondjuk szereti a Top Gun-t az úgyis normális repülős játékkal akar játszani szerintem, bár én mindig is az élethű játékokat szerettem ezért lehet elfogult vagyok

-
PowerBuldog
veterán
Május20 a bejelentés és nyáron már jön is? Háááát akkor ettől sem kell sokat várni azt hiszem.

D1Rect: Inkább a 99%-át.
-
menalcas
őstag
Remélem valamilyen fél szimulátort csinálnak, a HAWX nem volt rossz, de túl egyszerű volt a gépek irányitása és nem volt életszerű. Persze nem is MS Flight Simulator akarok, de jó lenne mondjuk az f22 lightning 3 mai köntösbe

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

beszippan'tya őket, és a marson kell majd az ufókat széthegeszteniük IL 40-el.