Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
Igen, mindenki aki kereskedik abból él, hogy drágábban ad el. Ez nem csak az autókra, bármire igaz. Ezzel semmi baj sincs. És még azon sem, hogy az én vagy bárki autójának helyreállításán keres az aki csinálja.
Ez amúgy is messzire visz, én nem akarok nagyon offolni itt. Csupán arra reagáltam, hogy azért mert Bacsis autója esetleg törött volt még nem feltétlenül életveszélyes szar. És nem minden törött autó rossz, hisz van olyan sérülés amit még meg lehet jól javítani úgy, hogy gazdaságos legyen. És ilyen módon még egy totálkáros autó sem feltétlenül az ördögtől való dolog, bár vakon én sem szívesen vennék ilyet.
Ez kb. olyan mint a sok kilométer. Inkább megveszi a 20 év körüli autót 135 ezer kilométerre tekerve és örül milyen jó vételt csinált, minthogy megvegye ugyanazt az autót olcsóbban az eredeti 250 ezer kilométerrel. Több ilyet is láttam már, és nem értem az embereket miért működnek így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ford topik
- Házimozi haladó szinten
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest