Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
jaja, a tőzsde meg szabályozottan működik, a legjobb poén, amit ma hallottam... a tőzsde szabályozta saját magát úgy, ahogy a nagy tőzsdecápáknak jó. az egész pénzügyi szektor egy nagy rablás (gondolom ezért is megszóltok, de mielőtt bárki kritikát akar írni nekem/rólam, az nézze már meg az otp pénzügyi jelentéseit a 2008-as válság alatt és után). ha a tőzsde szabályozott lenne, például a tesla seggét már régen szétrúgták volna.
tőzsdén két dolgot csinálhatsz: kigondolod, hogy x vállalat fejlődni fogsz, ezért veszel a részvényeiből. befekteted a pénzed x vállalatba, x vállalat végez értékteremtő munkát, ezért a tőkeköltséget megkapod.
a másik, hogy spekulálsz, mások kifosztására apellálsz. ennek legkirívóbb formája az arbitrázs. ezt a második fajtát erkölcstelennek tartom, és úgy gondolom, hogy büntetni/tiltani kellene.
-
-
Stanlee
őstag
Szerintem erre a negativ arra senki nem volt felkeszulve.
Mi pl. foldgaz kereskedelemmel is foglalkozunk, amikor ausztriaban elpukkant valamelyik hatarkeresztezo es bejott a hideg az elorejelzesek ellenere, olyan piac volt, mint ami egy evtizedben egyszer fordul elo. Aznap annyit kerestunk, hogy az egyik picivel kisebb konkurensunket par honapra ra megvettuk belole. Egy evtizedben egyszer van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nos, ezt a bejegyzést már egy páran várják egy ideje. Mostanában inkább az új kocsimmal kapcsolatban írtam a blogot, de...
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Bomba ár! Dell Precision M6700 i7-3740QM I 16GB I 500GB SSD I 17,3" FHD I K3000M I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest