Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- sziku69: Szólánc.
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
jaja, a tőzsde meg szabályozottan működik, a legjobb poén, amit ma hallottam... a tőzsde szabályozta saját magát úgy, ahogy a nagy tőzsdecápáknak jó. az egész pénzügyi szektor egy nagy rablás (gondolom ezért is megszóltok, de mielőtt bárki kritikát akar írni nekem/rólam, az nézze már meg az otp pénzügyi jelentéseit a 2008-as válság alatt és után). ha a tőzsde szabályozott lenne, például a tesla seggét már régen szétrúgták volna.
tőzsdén két dolgot csinálhatsz: kigondolod, hogy x vállalat fejlődni fogsz, ezért veszel a részvényeiből. befekteted a pénzed x vállalatba, x vállalat végez értékteremtő munkát, ezért a tőkeköltséget megkapod.
a másik, hogy spekulálsz, mások kifosztására apellálsz. ennek legkirívóbb formája az arbitrázs. ezt a második fajtát erkölcstelennek tartom, és úgy gondolom, hogy büntetni/tiltani kellene.
-
-
Stanlee
őstag
Szerintem erre a negativ arra senki nem volt felkeszulve.
Mi pl. foldgaz kereskedelemmel is foglalkozunk, amikor ausztriaban elpukkant valamelyik hatarkeresztezo es bejott a hideg az elorejelzesek ellenere, olyan piac volt, mint ami egy evtizedben egyszer fordul elo. Aznap annyit kerestunk, hogy az egyik picivel kisebb konkurensunket par honapra ra megvettuk belole. Egy evtizedben egyszer van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nos, ezt a bejegyzést már egy páran várják egy ideje. Mostanában inkább az új kocsimmal kapcsolatban írtam a blogot, de...
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- Facebook és Messenger
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- ASUS VIVOBOOK X560UD-BQ009
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest