Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaja, a tőzsde meg szabályozottan működik, a legjobb poén, amit ma hallottam... a tőzsde szabályozta saját magát úgy, ahogy a nagy tőzsdecápáknak jó. az egész pénzügyi szektor egy nagy rablás (gondolom ezért is megszóltok, de mielőtt bárki kritikát akar írni nekem/rólam, az nézze már meg az otp pénzügyi jelentéseit a 2008-as válság alatt és után). ha a tőzsde szabályozott lenne, például a tesla seggét már régen szétrúgták volna.
tőzsdén két dolgot csinálhatsz: kigondolod, hogy x vállalat fejlődni fogsz, ezért veszel a részvényeiből. befekteted a pénzed x vállalatba, x vállalat végez értékteremtő munkát, ezért a tőkeköltséget megkapod.
a másik, hogy spekulálsz, mások kifosztására apellálsz. ennek legkirívóbb formája az arbitrázs. ezt a második fajtát erkölcstelennek tartom, és úgy gondolom, hogy büntetni/tiltani kellene.
-
-
-
Stanlee
őstag
Szerintem erre a negativ arra senki nem volt felkeszulve.
Mi pl. foldgaz kereskedelemmel is foglalkozunk, amikor ausztriaban elpukkant valamelyik hatarkeresztezo es bejott a hideg az elorejelzesek ellenere, olyan piac volt, mint ami egy evtizedben egyszer fordul elo. Aznap annyit kerestunk, hogy az egyik picivel kisebb konkurensunket par honapra ra megvettuk belole. Egy evtizedben egyszer van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest