Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz ezittketto #15 üzenetére
Hehe, de jó is lett volna. Természetesen vagy elírtam egy nullával. Amúgy ma véglegesen lezárva / módosítva a cikk. Oszt már játszok is. Most egy BF4 Fraps mérést azért csinálok még egyszer, néha nem vágom, hogy a Guru3D hogyan mér...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
ezittketto
tag
Vagy nagyon olcsón vetted a VGA-t, vagy elírtad egy nullával..
-
Hunork
veterán
Hát, sajnálattal látom, hogy nincs több hsz, és tapasztalat-megosztás...Remélem, azért még idetéved valaki, aki i5+GTX660 tulaj...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Természetesen, bár ezt a fiamra bízom! Majd szépen mér a két program. Azóta a teszt bővítve, készre vágva, ha érdekel, nézd át, két ütős játék beépített benchmark-ja is szerepel.
-
Hunork
veterán
Battlefield 3 Ultra teszt frissítve!
-
Stonerice
őstag
Simán elég az i3 mellé. Nekem 7970-et is elég szépen kihajtotta (néha vegyesen átfordult 10-10% ot a cpu és a ram) nálam Bf3 single palyerben épp hogy, de király volt.
[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Hunork
veterán
Hmmm...nekem nem. Biztos jól van bepattintva a merevítő? Nekem olyan, mintha egy csendes házi ventilátor duruzsolna egy naplementés késő délután.
-
Zoli0726
aktív tag
Nekem is ugyanilyen gépházam van, jó kis kuckó, a hdd viszont elég erősen rezonál benne.
-
Hunork
veterán
Hang nulla!!!
Nem gondoltam volna (a Gigabyte sem volt recsegő!), hogy most már a Z3 felső ventijei lesznek a leghangosabbak, bár így is csak akkor hallani a gépet, ha minden ajtó és ablak csukva.
Amúgy egy új játék eredményeivel kipótoltam most, a héten jön a többi is."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Mans20
addikt
Várom a tesztet.i5-el olyan lesz mint ha kártyát is cseréltél volna.Hangja mennyi van?
-
davidsone
addikt
Jó kis írás!
Nagyon karcsú az i3 a 660hoz tényleg könyörög 1 i5 v i7 után[ Szerkesztve ]
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Ózongenerátor a háztartásban
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...