- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Az ilyesmi írásokat olvasva nekem először az jut eszembe, vajon mikor dugott utoljára a szerző?! Ez mondjuk OFF, szóval inkább a számomra legérdekesebb részre reagálnék, mégpedig erre: "Hosszútávon az ilyen műsorok terjedése a kultúra és a művészetek iránti érdeklődés csökkenését vonhatja maga után." Szerintem még a látszatát is el kéne kerülni annak, hogy az említett kettőt összemossuk, illetve egységként tekintsünk bármelyikre is! A kultúra mindig összetett, egyes elemei szubjektíve jók vagy rosszak, hasznosak vagy ártalmasak, és szerintem ez a helyzet a művészetekkel is. Nem nézek tévét, el lehet zárkózni tőle, a cikkben említett műsorról nem is tudtam mostanáig, de például az un. mainstream "kultúra" és "művészetek" nagyját kifejezetten megvetem. Viszont mindenkinél máshol vannak a határok, mást vet meg, mást kíván a mainstream-en belül is. Anyai nagyapám matek-fizika szakos tanár volt, és nála nagyobb bunkót azóta sem láttam; imádtam egyébként az öreget. Az 'ízléstelen' egy elég szubjektív fogalom. Nekem nem fáj, ha valakinek mocskos a szája, de a latin kifejezéseket például rühellem, annak ellenére, hogy van latin érettségim; és nem, általában véve nem akarok múzeumokba járni, vagy költőket olvasni. Sajnos van hajlamom időnként erkölcsi kérdéseket feltenni, de rossz szokás szerintem, igyekszem is már leszokni. A nagyapám szájából gyakrabban hallottam a lófaszt, mint a múzeum + kultúra + művészet + erkölcs szavak együttesét, és mégis, ha most arról kérdeznének, hogy ki lehetne szerintem egy jó példakép a mai fiataloknak, rá gondolnék először.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Magyarórán az Észbontók c. műsorból néztünk meg néhány jelenetet, ahol sok egyéb gondolat mellett az előbbi cím is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- Windows 11
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest